TechAddikt Hardver Netgear CES 2018: Az Arlo Baby Smart ABC1000 HD bébiőr integrálható az Apple...

CES 2018: Az Arlo Baby Smart ABC1000 HD bébiőr integrálható az Apple Home rendszerébe

A NETGEAR bejelentette az Arlo Baby Smart HD bébiőrt (ABC1000), ami kompatibilis az Apple HomeKit rendszerrel. Miután egyszerűen párosítottuk, az iOS eszközökkel a szülők elérhetik az Arlo Baby innovatív funkcióit, az Apple Home alkalmazásból a gyermek felügyeletéhez.

A népszerű Apple HomeKit keretrendszer az iOS eszközökön keresztül lehetővé teszi a szülőknek, hogy könnyen kezelhessék az intelligens otthoni eszközeiket az iPhone® vagy iPad® készülékekről. Miután hozzáadtuk az Arlo Baby kamerát, az megjelenik az Apple Home alkalmazásban az iOS készüléken, a többi HomeKit kompatibilis otthoni kiegészítővel együtt. Az Apple Home alkalmazás minden iOS klienssel elérhető, így könnyedén és biztonságosan kezelhetjük a HomeKit-kompatibilis tartozékokat, például az Arlo Baby kamerát. Ingyenesen letölthető az Apple App Store-ból, az Apple Home alkalmazás szintén a legfrissebb iPhone és iPad alkalmazásokat integrálja.

Az Apple Home alkalmazáson keresztül elérhető Arlo Baby funkciók közé tartozik:
• Az élő stream megtekintése a babáról az Arlo Baby kamerán keresztül,
• Kétirányú hang továbbítás, a baba és a kamera közelében lévő emberek kommunikációjához,
• Az Arlo Baby által továbbított képek gyors megtekintése, amikor a kamera utoljára volt aktív
• Hangvezérléssel megkérhetjük Sirit, hogy mutassa meg a kamera élő képét,
• Távolról érhetjük el a kamera élő képét és hangot, kétirányú kommunikációt kezdeményezhetünk, ha iPad vagy Apple TV (4. generációtól) eszközeink vannak.

„Az Arlo 100 százalékban olyan termékeket és megoldásokat kínál, amelyek ügyfeleink számára a legjobb felhasználói élményt nyújtják” – nyilatkozta Pat Collins, a NETGEAR-en belül az Arlo termékek alelnöke. „Azáltal, hogy az Arlo Baby kompatibilis a Homekit-tel, még hatékonyabban nézhetjük meg a gyermekeinket. A Siri megkérdezése nélkül is gyorsan ellenőrizhetjük, hogy mi történik a babával, vagy az Arlo alkalmazáson keresztül, közvetlenül az Apple TV-ről is bejelentkezhetünk. Örülünk az Apple-lel kötött együttműködésünknek és várjuk, hogy kiterjeszthessük a HomeKit-képes termékek ökoszisztémáját.”

A 2018 CES Innovációs Díjának nyerteseként, az Arlo Baby Smart HD kamera messze túlmutat a hagyományos babaőr rendszereken, hogy az elfoglalt szülők megőrizhessék a család biztonságát és nyugalmát. Ez a „minden az egyben” kamera ötvözi a kristálytiszta 1080p HD videót, a fejlett éjjellátó képességeket, a kétirányú kommunikációt, a környezeti levegőminőség ellenőrzést, a zenét és a hangot és a szabályozható éjszakai fényeket.

Az Arlo elemzési rendszere valós idejű, testreszabható figyelmeztetéseket jelenít meg mozgás, vagy hang észlelésekor, és akár felismeri a baba sírásának hangját. A beépített újratölthető akkumulátornak köszönhetően szükség esetén mozgathatjuk is az Arlo Baby kamerát. A 7 napos ingyenes felhőtárhellyel, szinte bármit visszanézhetünk. Az Arlo Baby-t kedves kis állat maszkokba is elhelyezhetjük, legyen az akár egy nyuszi, egy cica, vagy kiskutya, amellyel barátságos kinézetet adhatunk neki.

Szólj hozzá!