TechAddikt Hardver Acer CES 2018: 65 colos Acer Predator monitor NVIDIA G-SYNC technológiával

CES 2018: 65 colos Acer Predator monitor NVIDIA G-SYNC technológiával

Az Acer bejelentette a 65 colos Predator Big Format Gaming kijelzőjét NVIDIA G-SYNC technológiával, mely új korszakot nyit a PC játékok esetében.

Az extrém méretű Predator monitor ugyanazokat a csúcsminőségű tulajdonságokkal rendelkezik, mint a kisebb méretű testvérei, integrálja az NVIDIA SHIELD streaming technológiát a filmek és tévéműsorok lejátszásához, mindezt lenyűgöző 4K HDR-ben.

Masszív és agilis

A 65 colos Predator Big Format Gaming Display (BFGD) utánozhatatlan játékélményt garantál, pontosan olyat, mint amit a felhasználók elvárnak egy Predator gaming monitortól. Az NVIDIA G-SYNC változó képfrissítési technológiája sima, szakadás- és kihagyásmentes játékélményt nyújt, valamint ultra alacsony késleltetést 4K felbontás esetén 120 Hz-en is. A teljes panel mögött elhelyezkedő közvetlen háttérvilágítás maximum 1000 cd/m2 csúcs-fényerőt biztosít, a helyi fényerő szabályozással pedig nagyobb kontrasztot, telítettebb fekete és világosabb fehér színeket biztosít.

Szórakozás és intelligens otthoni vezérlés integrált NVIDIA SHIELD technológiával

A Predator BFGD beépített NVIDIA SHIELD képességeivel a gamerek könnyedén válthatnak a játék és a szórakoztatás, vagy más üzemmódok közt. A csomagban található távirányító és játékvezérlő könnyű navigációt és hozzáférést biztosít a filmekhez, tévéműsorokhoz és a legnépszerűbb streaming applikációkhoz. Az egész felhasználói élmény hanggal is vezérelhető, köszönhetően a Google Assistant támogatásnak, amivel intelligens otthonunkat is ellenőrizhetjük.
A G-SYNC változó képfrissítési technológia a frissítés gyakoriságát a videójel forrásának tényleges képkockasebességéhez igazítja, így a videotartalmat az eredeti, a rendező által megálmodott minőségben láthatjuk.

Szólj hozzá!