TechAddikt Hardver Thermaltake CES 2019: Thermaltake Level 20 RGB és Level 20 GT BattleStation gaming...

CES 2019: Thermaltake Level 20 RGB és Level 20 GT BattleStation gaming asztalok

A Thermaltake a 20. évfordulójának alkalmából a CES 2019-es kiállításán bemutatta az új Level RGB & Level 20 GT BattleStation Gaming asztalokat.

A Level 20 RGB & Level 20 GT BattleStation Gaming asztalokat a játékosok igényeinek megfelelően tervezték a legjobb minőségű alapanyagokból, amelyek vastag és tartós acélkerettel lettek kialakítva. Egy speciális, karcolásmentes bevonattal is rendelkezik, amely növeli a tartósságot és hozzájárul a stílusos, valamint elegáns játék esztétikához egyaránt.

A Level 20 RGB BattleStation játékasztal magassága automatikusan állítható, teljes mértékben kompatibilis a TT RGB PLUS ökoszisztémával és jellemzőivel: 16,8 millió RGB színmegvilágítás 8 dinamikus fényhatással és akár 20 testreszabható világítási zónával a személyre szabott kialakítás érdekében.

A 4 memóriaprofil-vezérlő által egyszerű a magassági beállítások elmentése és előhívása egyaránt, a nagy térkialakítás kiváló a nagy méretű toronyház elhelyezéséhez, elegendő felületet biztosít az egérpad számára, illetve az egyszerű kábelkezelő rendszer gondoskodik a letisztult környezetről.