TechAddikt Híradástechnika Samsung Computex 2016: már Samsung okostévén is elérhető a Just Dance Now

Computex 2016: már Samsung okostévén is elérhető a Just Dance Now

A Samsung bejelentette, hogy a népszerű Just Dance Now videojáték mostantól globálisan is elérhető a 2015-ös és a 2016-os Samsung okostévéken.

samsung-okosteve-just-dance-now-computex-2016-techaddikt

A Just Dance Now, a valaha volt legnépszerűbb zenés videojáték franchise világszerte 118 milliónál is több játékossal büszkélkedhet. A játék mobil verziója mostantól a Samsung 2015-ös és 2016-os okostévéin is elérhető a Smart Hubon keresztül, így az okostévék felhasználói gyorsan és könnyen csatlakozhatnak hozzá. A Smart Hubbal a felhasználók elérhetik a játék előfizetési szolgáltatását és kényelmesen lebonyolíthatják a fizetést a Samsung okostévéinek számlázási rendszerén keresztül.

A játékosoknak elegendő elindítani az alkalmazást a Smart Hubon keresztül, és barátaikkal vagy családtagjaikkal máris korlátlanul vethetik bele magukat a zenés-táncos szórakozásba. Zeneszámok százait tartalmazó hatalmas katalógusban böngészhetnek, amely a Billboard-lista slágerei mellett örökzöldeket is tartalmaz. A nagy tévéképernyő által nyújtott lenyűgöző képminőséggel elérhető Just Dance Now játék a tökéletes vizuális élmény új szintjét kínálja.

„A tévés iparág vezető gyártójaként elköteleztük magunkat, hogy prémium játéklehetőségeket kínálunk a felhasználóinknak” – jelentette ki YougChan Kim, a Samsung Electronics Visual Display üzletágának alelnöke. – „Nagy örömünkre szolgál, hogy minden idők egyik legnépszerűbb videojátékát elérhetővé tehettük a felhasználóknak otthoni szórakoztató eszközökből álló rendszerünkön. Ebbe az ökoszisztémába beletartozik a Smart Hub is, amely egyszerű, mégis magával ragadó felhasználói élményt kínál.”

Az Ubisoft által fejlesztett játék a Samsung okostévéin világszerte 50-nél is több országban, így például Dél-Afrikában, Németországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban, Brazíliában és Ausztráliában is elérhető.