TechAddikt Hardver Acer Computex 2016: az Acer kereskedelmi portfóliója 4K monitorral bővül egyebek mellett

Computex 2016: az Acer kereskedelmi portfóliója 4K monitorral bővül egyebek mellett

Az Acer közzétette, hogy két irányt frissít a kereskedelmi portfólión belül: egyike ezeknek konkrétan az Acer BM320 4K UHD monitor, grafikusoknak és videós szakembereknek, a másik pedig egy teljes sorozat, méghozzá a TravelMate P2 notebookra értendő; Windows 10 Pro oprendszerrel, 14- és 15.6 col képátlókkal, a kicsi, illetve közepes vállalkozásokhoz.

acer-bm320-techaddikt

Az új termékek úgy lettek tervezve, hogy azok a munkavégzést teljes mértékben segíteni tudják.

Acer BM320: rugalmas teljesítmény profiknak

A BM320 lenyűgöző 32 colos panele akár 4K UHD felbontásra is képes, ezáltal elősegíti a profik munkáját – legyen szó fotográfusokról, vagy grafikus tervezőkről. A termék 100 százalék Adobe RGB színskála-kompatibilis, így a videoszerkesztők és vágók egyaránt megtalálják számításaikat az eszközzel. A BM320 modell 10 bit színmélységgel érkezik, ez 64-szer teltebb, mint a hagyományos 8 bites monitorok esetében.

A BM320 kecses, kávamentes kialakítást kapott, így a vizuális élmény még magasabb szintű. Ha több kijelzőt installálunk egymás mellé-alá, sokkal életszerűbb lesz a látvány. Az Acer ErgoStand talapzat pedig biztosítja, hogy a monitor a lehető legszélesebb skálán mozgatható legyen.

TravelMate P2 sorozat: kompromisszumoktól mentes munkavégzés

Az eszközök alapvetően napi tevékenységhez lettek fejlesztve, kicsi- és közepes vállalkozásokhoz. Az Acer új 14 colos TravelMate P249 modellje, valamint a 15.6 colos TravelMate P259 mindegyike 6. generációs Intel Core processzorokat tartalmaz, NVIDIA GeForce 940 GPU-val, akár 32 GB DDR4 rendszermemóriával, Windows 10 Pro operációs rendszerrel. A notebookok full HD LED háttérvilágításos panellel vannak szerelve, opcionálisan háttérvilágítással megtoldott billentyűzet is rendelhető.