TechAddikt Notebook Dell Dell Inspiron 5000 és 7000: 2 az 1-ben eszközökkel szórakoztatóbb lesz az...

Dell Inspiron 5000 és 7000: 2 az 1-ben eszközökkel szórakoztatóbb lesz az olimpia

Ha netán a sportok szerelmesei lennénk, akkor az idei nyárra nem panaszkodhatunk: a foci EB után augusztusban legnagyobb sporteseményen drukkolhatunk akár a magyaroknak! Szerencsére a Dell Inspiron 5000-es és 7000-es 2 az 1-ben modellekkel akkor is nyomon követhetjük a világ legrangosabb sporteseményét, ha éppen nyaralni indulnánk. Nézzük a részleteket!

dell-olimpia-2-az-1-ben-inspiron-eszkozok

Bárhol a stadionban érezheted magad

Ne maradj le sportolóink sikereiről, kövesd őket figyelemmel bárhol! Szurkold végig vízilabdásaink meccseit és úszóink futamait szuper minőségben a Full HD felbontású kijelzőn, ahol csak szeretnéd! Az 5000-es sorozat új modellje a tengerpartra vezető úton is hű társad lehet. A 13 hüvelykes laptop súlya alig több mint másfél kiló, így bármelyik táskádban elfér, és táblagépként is kényelmesen használhatod a vonaton vagy épp az autó hátsó ülésén.

 

Oszd meg élményeidet éjjel-nappal

Egy vízparti naplemente mindig csodálatos élmény, főleg, ha kajakosaink nyakában csillogó érmek lógnak. Nyaralás közben is kielemezheted az eseményeket az otthoni haverokkal, akár késő estébe nyúlóan is, hiszen a modell infravörös kamerájának köszönhetően sötétben is csodás minőségben videochatelhetsz velük. Ha pedig nem akarsz kimaradni az otthoni örömujjongásból, posztolj egyszerűen Facebookra a háttérvilágítással ellátott billentyűk segítségével.

 

Ha éppen a méret a lényeg

Biztos nem szeretnél lemaradni az olimpia legszebb pillanatairól sem: vívóink halálpontos találatairól, vagy atlétáink precíz mozdulatairól. Az apró részleteket is láthatod a 7000-es sorozat kategóriájában egyedülálló 17 colos Full HD kijelzője garantálja. Emellé még ütős teljesítmény és hangzás is párosul, így biztos nem hagyod ki sportkommentátoraink poénjait és aranyköpéseit sem. Szurkolásra fel, hajrá magyarok!