TechAddikt Hírek DJI drónokat, stabilizátorokat próbáltunk a Myactioncam által szervezett New Pilot Experience &...

DJI drónokat, stabilizátorokat próbáltunk a Myactioncam által szervezett New Pilot Experience & Moving with Cameras workshopján

Remek programot szervezett a DJI hivatalos magyar viszonteladója, a Myactioncam a hétvégén. DJI Workshop: New Pilot Experience & Moving with Cameras elnevezéssel az esemény létezik világszerte, hazánkban a második ilyen megmozdulás lett levezényelve.

Komoly workshopon vehettek részt mindazok, akik regisztráltak a Myactioncam által kezdeményezett DJI Workshop: New Pilot Experience & Moving with Cameras rendezvényre az elmúlt napokban. A férőhely viszonylag limitált volt, tekintve ráadásul a program ingyenességét.

Nem titkolt célja volt a rendezvénynek, hogy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő drónozás még kézelfoghatóbb legyen.

“A kezdők privilégiuma lehet a kezdeti félelem, ami téves. Pont az a lényeg, hogy megtapasztalja mindenki: kellő körültekintéssel és megszerzett tudással, tapasztalattal rendkívül egyszerű és szórakoztató szabadidős tevékenységgé tud alakulni a drónozás” – fogalmazott Terjék Gábor, a Myactioncam üzletvezetője, majd hozzátette: “Ehhez persze elengedhetetlen egy megfelelő DJI drón kiválasztása – a portfólió igen változatos, mindenki megtalálja a számára megfelelőt.”

Természetesen a DJI jelenleg aktuális teljes palettája felsorakozott a rendezvényen, így a nagyközönség találkozhatott a már idehaza is kapható DJI Mavic Pro-val, vagy épp a DJI Phantom 4 Pro-val is.

Korábbi modellek közül akár a Phantom 3 is kipróbálható volt a több, mint 2 órán át tartó fejtágításon.

Miután lezajlottak a workshop előadásai, a helyszín reptetésre kialakított részén csapatokra osztódva egyenként lehetett kézbe kaparintani a távirányítót, és kisebb-nagyobb köröket tenni a kiválasztott drónokkal.

Mindehhez az asszisztenciát a Myactioncam tapasztalt, képesített munkatársai biztosították.

Természetesen a drónok mellett a DJI egyéb termékei is kiállításra kerültek, valamint ezeket is volt lehetőség kipróbálni a Ronin, valamint Osmo megoldások tekintetében.

Még több fotó a Techaddikt.hu Facebook oldalán, IDE kattintva.

Az online (Instagram, Facebook, Twitter) és egyéb kommunikációhoz ASUS Zenfone okostelefonokat használunk.

Együttműködő partnereink: Acer, ASUS, Camera Kft., Canon, Gigabyte, EPSON, QNAP, Sony PlayStation, Nintendo, G DATA, MyActionCam

Utómunka hardver: ASUS, Acer, Gigabyte

Szólj hozzá!