TechAddikt Híradástechnika DJI DJI Workshop: New Pilot Experience & Moving with Cameras – nyílt nap...

DJI Workshop: New Pilot Experience & Moving with Cameras – nyílt nap a Myactioncam szervezésében

Rendhagyónak számító nyílt napot rendez a Myactioncam, a DJI termékek kizárólagos hazai forgalmazója, mely keretein belül testközelből ismerkedhetünk a legújabb DJI drón- és kamerastabilizátor-innovációkkal.

Nem véletlenül írtuk, hogy rendhagyó, ugyanis jelenleg kimondottan olyan esemény van Magyarországon, amely a drónok és gimbalok helyes használatára, gyakorlati alkalmazására hívja fel a figyelmet. A Myactioncam nagyszerű kezdeményezésének ugyanis pont ez a lényege: az ingyenes részvételt biztosító, 2017. március 25-én megrendezendő esemény keretein belül bárki, aki elhivatottságot érez a DJI drónok és stabilizátorok iránt, most szakszerű keretek közt tapasztalhatja meg ezeknek az eszközöknek a tudását, lényegiségét.

A Myactioncam által szervezett eseményen tapasztalt drónpilóták és technikusok segítenek eligazodni a DJI termékek szövevényes világában, legyen szó akár a legfrissebb Phantom drónokról, vagy épp az Osmo, vagy a Ronin gimbal stabilizátorokról.

Lesz elméleti síkon is fejtágítás (ha már workshop, kötelező jelleggel), majd a bevállalósabb érdeklődők gyakorlatban is kipróbálhatják a hallottak alapján elraktározott információk alapjait, természetesen a Myactioncam tapasztalt kollégái társaságában.

Tehát nem kérdés, hogy érdemes-e regisztrálni – érdemes ellátogatni a Myactioncam honlapjára, és a megfelelő regisztrációs linkre kattintani.

 

Szólj hozzá!