TechAddikt Hardver Thermaltake Extrém és falra szerelhető: íme, a Thermaltake Core P5 ATX

Extrém és falra szerelhető: íme, a Thermaltake Core P5 ATX

A Thermaltake bejelentette számítógépház termékcsaládjának, a Core P5 ATX, a Core P3 ATX és a Core P1 Mini ITX továbbfejlesztett verzióját.

A PC ház követi az open frame kialakítást és ugyancsak a vízhűtéses rendszerek még izgalmasabb bemutatását célozza. A Core P7 edzett üveggel érkező E-ATX falra szerelhető ház teljesen új fejezetet nyit a rendszerépítők számára, nagy teljesítményű és futurisztikus kialakításával.

A Thermaltake a legkülönbözőbb igényeket is szeretné kiszolgálni, ezért alkotta meg a falra szerelhető Core P7 TG nagyméretű alaplapokhoz készült házat, mely 5mm vastag edzett üveg előlappal és az iparágban először négy különböző elhelyezési lehetőséggel, a modder beállíthatja, hogy 45°, 90°, 180° vagy 270°-ban szeretné megnyitni azt; ezen felül 3 típusú telepítési mód közül is választhatunk (falra szerelhetjük, álló házként, vagy fekvőként is lerakhatjuk).

Teljes mértékben szétszerelhető, hogy a leghatékonyabb és egyben a leg látványosabb lég-, vagy vízhűtéses rendszert telepíthessük bele. A Core P7 TG kibővíti a felhasználók elvárásait a teljes mértékben személyre szabható rendszerek esetében.

Szólj hozzá!