TechAddikt Hardver Samsung E3 2016: új játékélménnyel rukkolt elő a Samsung

E3 2016: új játékélménnyel rukkolt elő a Samsung

A Samsung Electronics a világ egyik legnagyobb gamer eseményén, az E3 (Electronic Entertainment Expo) konferencián igazán magával ragadó élményekkel várja a játék szerelmeseit a világ minden tájáról.

samsung-gear-vr-gaming-techaddikt

A Samsung itt mutatja be legújabb technológiáit, melyek kiváló élményt nyújtanak az izgalmat kereső játékosoknak. A kiállított technológiák közé tartoznak:

  • Vulkan API játékélmény – a Vulkan API-val felszerelt Galaxy S7 készülék lenyűgöző grafikát és kiváló minőségű játékélményt biztosít. Itt a lehetőséget kipróbálni a játékokat, melyek elsőként alkalmazzák ezt a technológiát: a Need for Speed™-et, a No Limits-et, a HIT-et és a Vainglory-t.
  • Gear VR gördeszka– a Gear VR headset segítségével a felhasználók megtapasztalják, milyen érzés egy 4D-s gördeszkával ugrani.
  • Intuitív eszközök– a mobil játékkaland elindításához a Galaxy S7 egy körülbelül 200 dollár értékű játékcsomagot is tartalmaz. A Samsung Game Launcher és Game Tools applikáció segítségével rögzíteni lehet a játékokat, emellett véd a gombok véletlen benyomódásától és kíméli az akkumulátort.

A Samsungnál mindig arra törekszünk, hogy technológiáinkkal új, változatos és szórakoztató lehetőségeket kínáljunk” – mondta Younghee Lee, a Samsung Electronics Mobile Communications üzletágának globális marketingért felelős ügyvezető alelnöke. – „Izgatottak vagyunk, hogy a legmodernebb grafikai technológiát összekapcsolhatjuk a legfejlettebb Samsung eszközökkel, így még jobb játékélményt kínálhatunk felhasználóinknak szerte a világon.”

A Samsung standja június 14. és 16. között várja a látogatókat, akik többek között az ünnepelt zenész, Lil Wayne új Sqad Up mobil gördeszkás játékát is kipróbálhatják, sőt, június 14-én személyesen is találkozhattak a négyszeres Grammy-díjas rapperrel, aki egy Samsung Gear 360 kamerával rögzített, Sqad Up 360 játék által ihletett VR élményt is bemutatott.