TechAddikt Hardver Thermaltake Edzett üvegű oldallappal szerelt gépházakat mutatott be a Thermaltake

Edzett üvegű oldallappal szerelt gépházakat mutatott be a Thermaltake

A Thermaltake bejelentette a Core V és a Suppressor F termékcsaládok új tagjait, a nagy méretű Core V71, a közepes méretű Core V51 és az ugyancsak közepes méretű Suppressor F51 toronyházak edzett üvegű kiadásait.

A 4mm vastag edzettüveg oldallapok, a GPU riser támogatás és a tökéletes bővíthetőség hozzájárulnak, ahhoz, hogy az egyedi rendszerépítők akár fejlett vízhűtést szereljenek bele. A kiemelkedő minőségű, kifinomult és megnövelt ablak garantálja a panel tartósságát, miközben lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben megcsodálhassák a rendszer minden alkatrészét. Bármelyik kialakítást választod, az edzett üvegű házakat két GPU elhelyezésére tervezték, amiket vízszintes vagy függőleges helyzetbe is telepíthetjük.

A ház belsejében ugyancsak megtaláljuk a riser paneleket, melyek a grafikus vezérlők almozdulását akadályozzák meg, ha azokat vertikálisan helyezzük el. A házak további érdekessége, hogy a standard alaplapokon felül támogatják az E-ATX alaplapokat, extra hosszú VGA-kat, a 3.5”/2.5” és 5.25” meghajtókat, valamint szinte az összes normál és vizes hűtőt.

Az új Thermaltake edzett üveggel készült házai hamarosan elérhetőek lesznek.

Szólj hozzá!