TechAddikt Szoftver Játék Guitar Hero Live: James Franco Lenny Kravitz ellen egy epikus rock-csatában

Guitar Hero Live: James Franco Lenny Kravitz ellen egy epikus rock-csatában

Már csak pár hét, és megérkezik az igen várt Guitar Hero visszatérés az Activision Publishing-től (Activision Blizzard néven is ismerős lehet a cég).

lenny-kravitz-james-franco-guitar-hero-live-techaddikt

Ahhoz, hogy méltóképp induljon majd a premier, a Guitar Hero Live számos új trailerrel készül. A legfrissebben például James Franco és Lenny Kravitz méri össze tudását, Jonathan Krisel rendező (Portlandia, SNL) tolmácsolásában, a Win the Crowd feature középpontba helyezésével. Tökéletesen mutatják a képkockák, hogy mire is számíthatunk majd a Guitar Hero Live-ban, pörgést, fej fej ellen küzdelmet és fesztiválhangulatot felvonultatva.

Mi más állhatna a középpontban, mint Lenny Kravitz örökzöldje, az Are You Gonna Go My Way, mely track természetesen játszható is lesz a Guitar Hero Live-ban.

Tulajdonképp ez az a videó, amely elstartoltatja a kampányt, és ismét új megvilágításba helyezi a Guitar Hero Live-ot. Nem titkolt cél, hogy a játék feladja a leckét a többi, hasonszőrű műfajban gondolkozó fejlesztéseknek, egy új korszakot teremtve egyben.

Kettő izgalmas vonal lesz a Guitar Hero Live-ban: a GH Live – itt a közönséggel farkasszemet nézve játszunk, teljesítménycentrikusan, míg a GHTV a világ első játszható zenei videó hálózata.

https://youtu.be/ev66m8Obosw

„A Guitar Hero Live megadja a lehetőséget, hogy kiterjesszük rock-fantáziánkat és megtapasztaljuk a virtuális közönség reakcióit. Elegendő csak megnézni James Franco és Lenny Kravitz párbaját” – mondta Tim Ellis, az Activision Publishing munkatársa. „Néhányat sikerült elkapni a legjobb pillanatokból, ahol is minden igazán spontán James és Lenny közt” – tette hozzá.

A Guitar Hero Live két új módot tartalmaz tehát, beleértve a first person nézetes perspektívát, melyben mi vagyunk a show sztárja. A Guitar Hero Live számos, valóságtól néha elrugaszkodó elemet is hordoz, mindezek mellett egy igazi érzékekre ható hullámvasút is egyben. Pontosan olyan érzetet adva, mint a valós szituációkban, valós tömegek előtt állva. A 24 órán át rendelkezésre álló hálózat pedig lehetővé teszi a rajongóknak, hogy egy hivatalos videók folyamatosan frissített kollekciójából választhassanak, illetve eljátszhassák azokat. Az egész egysége egy élő, lélegző platform, ami folyamatosan növekszik majd, elhozva a partik hangulatát a nappalinkba.

A Guitar Hero Live 2015. október 23-án érkezik Európába (az USA-ban már 20-án elérhető) PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, illetve Wii U konzolokra, valamint iOS alapú eszközökre.

Bővebb információ: http://www.guitarhero.com, www.facebook.com/GuitarHero, www.youtube.com/guitarhero