TechAddikt Mobileszköz Samsung Hamarosan újabb színekben is elérhető lesz a Samsung Galaxy S6 és Galaxy...

Hamarosan újabb színekben is elérhető lesz a Samsung Galaxy S6 és Galaxy S6 edge

A Samsung közzétette, hogy Galaxy S6 és Galaxy S6 edge okostelefonjai két új színben is kaphatóak lesznek június elejétől.

samsung_galaxy_s6_smaragdzold_techaddikt

Az április 10-e óta elérhető készülékek, amelyek újraértelmezik a mobil technológia jövőjét, az igazgyöngy-fehér, zafírfekete és platina-arany színek mellett topázkék és smaragdzöld színekben is megvásárolhatóak lesznek. A Galaxy S6 topázkék, ívelt kijelzővel megjelent változata, a Galaxy S6 edge pedig smaragdzöld színben lesz kapható.

A Samsung legújabb zászlóshajóinak számító Galaxy S6 és S6 edge okostelefonokkal új mércét állított fel a dizájn, a kidolgozás és a teljesítmény területén. A készülékek tökéletesen egyesítik a prémium kategóriás anyagokat a legújabb Samsung technológiával, és páratlan felhasználói élményt, valamint egyedi színeket és anyagválasztást kínálnak a vásárlók számára.

„A topázkék színű Galaxy S6 okostelefon tökéletes divatkiegészítő a stílus iránt érzékeny azon fogyasztók számára, akik energikus, kifejező és egyedi színt keresnek, a smaragdzöld színű Galaxy S6 edge lenyűgöző színválasztása pedig az igényes, ugyanakkor kivételes megjelenésű mobileszközre vágyók igényeit elégíti ki. A színek megálmodásakor azt a célt tűztük ki, hogy olyan igazán egyedülálló okostelefonokat készítsünk a felhasználók számára, amelyek a dinamikus szépség és a valódi tartalom tökéletes kombinációjával teszik teljessé mobilhasználati szokásaikat” – mondta Nyilas Orsolya, a Samsung vállalati kommunikációs vezetője.

Topázkék Galaxy S6

A Galaxy S6-hoz választható topázkék szín, egy feltűnő, ugyanakkor finom kék árnyalat, amely az év egyik legdivatosabb színében pompázik. A Pantone vállalat szerint, amely a színtrendekkel és az azokkal kapcsolatos előrejelzésekkel foglalkozó vezető intézet, a kék négy árnyalata (Aquamarine, Scuba Blue, Classic Blue és Dusk Blue) a divat- és dizájnipar 2015-ös tavaszi színválasztásának 10 kedvence között található.

„Akik a Samsung topázkék színű Galaxy S6 készülékét választják, azok nagy valószínűséggel magabiztosak, kifinomult ízlésű, körültekintő, érzékeny, akkurátus és intuitív emberek. A szín élénksége azok figyelmét vonja magára, akik maguk is magabiztosak, és tudják, hogy mit szeretnek” – mondta Dr. Donna Dawson, világhírű brit pszichológus.

Smaragdzöld színű Galaxy S6 edge

A Galaxy S6 edge-hez választható smaragzöld szín jól példázza a Samsung dizájnfilozófiájának harmonikusságát, amelyben a szépség a tartalommal párosul. A zöld szín az új élet és az új kezdet szimbóluma, és szorosan kapcsolódik a természethez.

„Akik a zöld színt választják, azok gyakran kiegyensúlyozott, hűséges, szorgalmas, tisztességes, jószándékú emberek, akik törődnek másokkal. Próbálnak jó állampolgárrá válni, magasan fejlett erkölcsi érzékük van, és vágyakoznak az egyszerűség iránt. A zöld az új életet és az újrakezdést is szimbolizálja, és így az emberekben élő reményt, a megújult életerőt és az energikusságot jelzi, valamint jó emberi kapcsolatokat tükröz. Mély és élénk tónusának köszönhetően a Galaxy S6 edge smaragdzöld árnyalata fokozza a zöld dolgok vonzerejét” – mondta Dr. Donna Dawson.

A Samsung Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készülékek 32/64/128GB-os verzióban is elérhetőek lesznek.