TechAddikt Szoftver Helium 10 Helium 10: íme, az Amazon Product Listing Optimization Tools

Helium 10: íme, az Amazon Product Listing Optimization Tools

Cikksorozatunk a Helium 10-et mutatja be a kezdeti lépésektől egészen a felhasználás gyakorlati jelentőségéig. Jelen részben az Amazon Product Listing Optimization Tools mutatkozik be.

Frankenstein – Amazon Keyword Processor & Cleaner

Az Amazon Keyword Processor & Cleaner, nyersfordításban az Amazon Kulcsszófeldolgozó és -tisztító alapvetően kulcsszavakat dolgoz fel a listázásokhoz. Szerezzünk magasabb helyezést az Amazon keresőjében a legmagasabb konverziót eredményező kulcsszavak megcélzásával. Így egyszerűen növelhetjük a forgalmat és ebből több eladást konvertálhatunk az Amazon termékeinek magasabb rangsorát tekintve.

Scribbles – Amazon Product Ranking Tool

Építsük fel/optimalizáljuk az adatlapot – az Amazon-lista létrehozása még soha nem volt ilyen egyszerű. Rendezzük, rendezzük fel és kövessük nyomon a releváns és nagy keresletű kulcsszavakat az adatlapon. Szerkesszük a háttér keresési kifejezéseket, és importáljuk a a listákat közvetlenül az Amazonból.

Amazon Product Analyzer – ellenőrizzük, hogy a kilistázás optimalizált-e

Szerezze meg a szükséges információkat, hogy megtudja, mi működik az Amazonon. Egyetlen felhasználóbarát irányítópulton elemezheti alaposan saját hirdetéseit, versenytársait és a piac egészét.

Amazon Listing Software – építsük fel/optimalizáljuk az adatlapot

A terméklista összeállítása lenyűgöző élmény lehet. Lépjen be a Listing Builderbe, amely lépésről lépésre útmutatója egy hatékony, mindent magában foglaló adatlap létrehozásához.

Jelentős kedvetményekkel szerezheted be most a Helium 10-et, a linkre kattintva: 

HTTPS://BIT.LY/3KCOX3D