TechAddikt Szoftver Helium 10 Helium 10: optimalizáljuk PPC-kampányainkat – időt takaríthatunk meg ezekkel az eszközökkel

Helium 10: optimalizáljuk PPC-kampányainkat – időt takaríthatunk meg ezekkel az eszközökkel

A versenytársak előtt maradni most könnyebbé vált! Ezek a frissítések segítenek nyomon követni a trendeket, azonosítani a szezonális ingadozásokat, és megalapozott döntéseket hozni a kulcsszavak népszerűsége és a korábbi értékesítési adatok alapján.

Íme, hogyan profitálhatsz ebből:

Fejlett márkaelemzés: Hozzáférés az Amazon Brand Analyticshez és a korábbi kulcsszavas trendekhez, hogy finomítsa stratégiáit, azonosítva a nagy forgalmú kulcsszavakat a kulcsfontosságú vásárlási időszakokban. Ez azt jelenti, hogy jobban összehangolhatja erőfeszítéseit azzal, ami a legjobban működik Önnél és versenytársainál.

Kulcsszavas értékesítési adatok: Fedezze fel a legjobban teljesítő kulcsszavakat, és optimalizálja listáit az elmúlt negyedévek eladási trendjeinek kiszűrésével. E tendenciák megértésével módosíthatja stratégiáit a jövőbeli értékesítési lehetőségek maximalizálása érdekében.

Javasolt PPC-ajánlatok: Javítsa PPC-kampányait adatvezérelt ajánlati javaslatokkal, biztosítva a jobb hirdetéselhelyezéseket és a magasabb ROI-t. Rendszerünk a múltbeli adatokat elemezve ajánlja a leghatékonyabb licittartományokat, így segítve Önt abban, hogy a legtöbbet hozza ki hirdetési költségvetéséből.

Szerelkezzen fel ezekkel a fejlett eszközökkel, hogy gyors, jól megalapozott döntéseket hozhasson, és jeleskedjen 2024-ben!