TechAddikt Hírek IEM Katowice 2020: várja a regisztrációkat a Planet9 esport platform – fókuszban...

IEM Katowice 2020: várja a regisztrációkat a Planet9 esport platform – fókuszban az Acer

A Planet9 egy nyílt kommunikációs platform, amely lehetővé teszi a gamerek számára, hogy megépítsék saját csapatukat, tökélyre fejlesszék szintjüket és harcoljanak a győzelemért.

A rendszer eredetileg az IFA-n, 2019 szeptemberében mutatkozott be, jelenleg nyílt beta státuszban van, az EMEA régió nagyközönségének pedig 2020 második negyedévében mutatkozik majd be.

Az Acer, mint az Intel Extreme Global Masters globális partnere, számos ajánlattal rukkol elő, amelyek a platformot érintik, és lehetőséget nyújt a regisztrálásra.

A Planet9 egy olyan online felület, amely arra lett tervezve, hogy a gamerek megtalálhassák megfelelő csapattársaikat hasonló képességekkel és célokkal. Mindez segíti őket abban, hogy fejlesszék magukat, visszajelzést kapva teljesítményükről.

A Planet9 jelenleg a világ vezető rendszere e téren, amely a játékosok szintjét elemzi, statisztikákat készít, mind személyes teljesítmény, mind pedig csapatteljesítmény kapcsán. A platform lehetővé teszi, hogy minden játékos döntéshozásának nyoma, eredménye legyen, így az egész közösség jobban és eredményesebben tud fejlődni, kiszűrve máris a gyengébb területeket, részeket az egységből.

Csapatban a játékosokkal

A Planet9 közössége lehetővé teszi továbbá, hogy a gamerek más csapattagokkal közösen működjenek együtt, ugyanazt az utat járva. A felhasználók barátlistákat hozhatnak létre, követhetnek embereket, fogadhatnak ajánlásokat és javaslatokat – mindezt annak érdekében, hogy a legideálisabb csapattaggá válhassanak. A csapatoknak továbbá rendelkezésre állnak olyan funkciók is, mint a chatroom, mely lehetőséget biztosít a játéktaktikák megosztására, így még eredményesebben fejlődhet a csapat, miközben egymástól tanulhatnak különböző fogásokat.

Célkitűzés a tökéletesség

A Planet9 garantálja, hogy a gamerek fejődésükhöz minden szükséges összetevőt megtalálnak, ezáltal fejleszthetik képességeiket és előmenetelüket rangsorolt eseményekkel, coach beiktatásával. Mindez megadja a lehetőséget arra, hogy fejlett szintű játékstatisztikák készülhessenek az adott teljesítményről.

Harc a győzelemért

A Planet9 képes arra, hogy tournament-eket hostoljon, ez lehet szponzorált, vagy hivatalos is. A játékosok csatlakozhatnak hírnévért, dicsőségért és különböző díjakért. A platform hatékonyan kezeli a versenyeket kezdve a regisztrációtól, rendszerezve a játékállásokat, eredményeket és analitikákat.

Az Acer bízik benne, hogy a pozitív környezet mindenkit csábít a csatlakozásra. Egy olyan helyre, ahol mindenkit játék szenvedélye vezérel, kezdőtől a haladókig, beirányozva a profi szintet.

Még több információ, regisztrálás: https://www.planet9.gg/GLOBAL/en.