TechAddikt Hardver Acer IEM Katowice 2020: készen állnak az európai debütálásra az új Acer Predator...

IEM Katowice 2020: készen állnak az európai debütálásra az új Acer Predator monitorok

Az Acer bemutatta új Predator gaming monitor felhozatalát az Intel Extreme Masters 2020 keretein belül, Katowice-ban.

Mint az Intel Extreme Masters hivatalos partnere, elsőként mutathatja be a gyártó az eseményen Európában az új Predator monitorokat, melyek legelőször januárban, a CES-en voltak láthatók. Mindegyik monitor kiváló képélményt, magas szintű technológiát, valamint élethű játékélményt ígér.

PREDATOR X32: BRILLIÁNS VIZUALITÁS NVIDIA G-SYNC ULTIMATE-TEL

A 32 colos Predator X32 NVIDIA G-SYNC Ultimate-et kapott a lehető legkifinomultabb játékélmény érdekében. A kijelző egy olyan 1152 zónás mini LED panel, mely révén a gamerek az akciócentrikus játékok során minden apró részletet jól láthatnak és értelmezhetnek. A kijelző VESA tanúsítvánnyal rendelkezik (DisplayHDR 400), a fényerő akár 720 nit is lehet: a Predator X32 kimagaslóan élethű megjelenítést garantál. 10-bites színmélysége mellett Delta E<1 színhűséggel is rendelkezik, az Adobe RGB paletta 99 százaléka, valamint Rec2020 színpaletta 89.5 százaléka lefedett. Mindez azoknak a gamereknek kedvez, akik saját videókat is készítenek.

A monitor 144 Hz képfrissítéssel rendelkezik, így a gyorsan mozgó objektumok a képernyőn elmosódás-mentesen követhetők. A kijelző IPS panelt kapott, 178 fokos betekintési szögekkel, ezáltal a gamerek hathatósan mérhetik be az ellenségeket az adott játékban. Az ergonomikus állvány révén elforgatásra, döntésre, valamint magasságállításra is nyílik lehetőség. Három HDMI 2.1 port, valamint egy DisplayPort 1.4 is megtalálható a monitoron, mely által más-más PC-k is csatlakoztathatók egyidőben, egymástól függetlenül. Négy darab USB 3.0 port is rendelkezésre áll, így a monitor alkalmas hubként való használatra is: játékvezérlők, egerek gond nélkül csatlakoztathatók egyszerre. Mindezeken felül a Predator X32 kettő, egyenként 4W teljesítményű sztereó hangszórót is kapott.

PREDATOR CG552K: MASSZÍV 55 HÜVELYKES UHD GAMING

A Predator CG552K óriási, 55 col képátlós 4K 3840×2160 OLED panellel lett szerelve, a milliónyi képpont pedig lenyűgöző minőséget nyújt magasabb kontraszttal. A VESA-szabványnak megfelelő DisplayHDR 400 panel akár 400 nit fényerővel bírhat, mely révén a képmegjelenítés remek lesz, míg a Delta E <1 színhűség és a 98.5 százalékos DCI-P3 színlefedettség életszerű tónusokat ígér. Ez a monitor tökéletes választás lehet a konzoltulajdonosoknak, hiszen váltakozó képfrissítést képes támogatni a kijelző, így HDMI-n keresztül a lehető legtöbb külső eszköz csatlakoztatható könnyedén. A Predator CG552K mindemellett Adaptive Sync-kompatibilis, biztosítva ezzel a gamereknek a színtiszta, sima játékélményt. A válaszidő pedig 0.5 ms (GTG), mindezt 120 Hz képfrissítéssel.

Fényérzékelő szenzor is található a monitoron, mely automatikusan állítja a fényerőt, optimalizálva a vizuális kényelmet. Beépített mozgásérzékelő szenzora pedig képes arra, hogy a érzékelje, ha valaki az eszköz előtt ül, ha pedig elhagyja a felhasználó az érzékelt területet, azonnal energiatakarékos módba kapcsol. Kiváló konnektivitással is fel lett ruházva a monitor, különböző rendszerek, konzolok, perifériák csatlakoztathatók egyszerűen: három HDMI 2.0 aljzat, két Display Port v1.4, USB Type C port, valamint kettő USB 2.0 és USB 3.0 portok is megtalálhatók. Az optimális hangélményhez pedig két, egyenként 10W teljesítményű hangszóró került beépítésre.

PREDATOR TRITON 500 300 HZ-ES KIJELZŐPANELLEL

Az Acer fentieken felül bemutatta a Predator Triton 500 gaming notebook 300 Hz-es IPS panellel szerelt verziójának mintadarabját is, mely 1 ms válaszidőt képes produkálni. A panel élethű színvisszaadással rendelkezik, 100 százalékos sRGB színpalettával gyönyörködtet, mellé pedig széles betekintési szögeket is kap a felhasználó. A Predator Triton 500 egy erőteljes, gamereknek szánt notebook, amely mindössze 17.9 mm vékony és 2.1 kilogramm súlyú. Az anyaghasználat masszív és rugalmas, ellenáll a hétköznapok felhasználásának, valamint 81 százalékos keret-képernyő arányt vonultat fel a vékony kávakialakításnak köszönhetően.

OFFICIAL IEM PC-K: JÁTSSZ, MINT A PROFIK

A bő és változatos monitorok felhozatala mellett a hivatalos Predator IEM PC-k is teret kapnak az eseményen. Ezek pedig: az Orion 5000, a Triton 900 és 500, valamint a Helios 700 és 300. Ezek az eszközök mind teljesítményre vannak kihegyezve és hangolva, világszerte felturbózva a játékélményt – lehetővé téve azt, hogy a legújabb játékokkal úgy lehessen játszani, ahogyan azt a profik is teszik.