TechAddikt Hírek IFA 2016: kifejezetten időseknek tervezték a grandPad speciális változatát

IFA 2016: kifejezetten időseknek tervezték a grandPad speciális változatát

A grandPad márka izgalommal telten jelenti be szolgáltatásának kibővítését Svájcban, együttműködésben a vezető svájci telekommunikációs szolgáltató céggel, a Swisscommal.

grandpad-senior-acer-swisscom-ifa-2016-techaddikt

A Swisscom 2016 szeptemberétől reklámozza majd a bevezető programot, lenyűgöző 4G LTE intenetkapcsolatot biztosítva mindenkinek, aki grandPad eszközöket használ belföldön.

Ez azt jelenti, hogy a grandPad terjeszkedik az USA határain kívül is, lehetőséget nyújtva ezzel a stratégiai partnerségre – ezt már az Acer korábban bejelentette.

A Swisscom számos hasznos szolgáltatással, termékkel biztosítja a svájciak kényelmét. A grandPad első embere, Scott Lien így fogalmazott: “Kifejezetten izgatottak vagyunk, hogy ugyanazokat az előnyöket élvezhetik Svájcban a felhasználók, mint Amerikában. Úgy érezzük, hihetetlen lehetőségek tárulnak az idős emberek elé.”

Az új partnerséget megelőzően már képbe került a gradPad az Acer Group berkein belül. “Az Acer izgalommal átitatva várja, hogy a grandPad megtegye az első lépést a globális bővülés felé” – magyarázta Maverick Shih, az Acer BYOC Smart Products Business elnöke. “40 évvel ezelőtt az Acer elkezdte saját maga járni útját a globalizáció irányába, s most a kompetenciáink és globális jelenlétünk révén reméljük, hogy a grandPad sikeres lesz és életmód-átalakító változásokat biztosít majd minden idős embernek.”

Relo Weber, a Swisscom munkatársa kifejtette: “Az teszi a smartPad-et sokoldalúvá, hogy a több együttműködés által hathatósan segíti majd az idősebb emberek hétköznapi életét. A Swisscom büszke, hogy a cég más nagy brandekkel karöltve működhet közre ebben.”

A grandPad táblagép egyedülálló, ugyanis kifejezetten az idős, 75 év feletti emberek számára lett megalkotva. Számos szabadalmaztatott kiegészítőt tartalmaz, mely segít a könnyebb hétköznapok elérésében. A grandPad időseknek fejlesztett táblagépe könnyebb, hozzáférhetőbb világot biztosít, garantálja, hogy egyszerű, biztonságos úton léphessenek családjukkal, barátaikkal, gondozóikkal kapcsolatba a felhasználók. A grandPad-del elérhetők játékok, de nagyszerűen alkalmas fotók megosztására, emailezésre, videochatre, és sok másra.