TechAddikt Híradástechnika Philips IFA 2018: Philips monitor-újdonságok

IFA 2018: Philips monitor-újdonságok

Az IFA 2018 kiállításon belül a 22-es csarnokban a látogatók felfedezhetik a Philips képernyők legújabb izgalmas modelljeit, ideértve a nagyobb termelékenységet elősegítő SuperWide és érintőképernyős megoldásokkal rendelkező monitorokat, a jobb csatlakoztathatóságot lehetővé tévő USB-C dokkolást, a játékban való elmerülést garantáló ívelt és ultravékony monitorokat, a játékkonzolokat támogató modelleket és még sok mást.

Monitorok a termelékenység és a szórakozás szolgálatában egyaránt

A Philips 2018–2019-es képernyő-felhozatala mindenki számára tartogat valamit. A professzionális és otthoni felhasználók egyaránt értékelni fogják a Philips legújabb innovációit, függetlenül attól, hogy céljuk az irodai hatékonyság növelése, a filmek vagy a videojátékok világában való elmerülés, a zsúfoltság csökkentése, az ergonómiai kényelem javítása, vagy pedig a kiváló teljesítményű grafika élvezete.

Tökéletes formatervezés: keret nélküli, vékony, ívelt

A legújabb Philips képernyők közül sok modellnek fontos eleme a 4 oldalon keret nélküli dizájn, amely ideálissá teszi a kijelzőket a csempeszerű elrendezésekhez. Ezek a ténylegesen zökkenőmentes megjelenést biztosító monitorok egyben kivételesen vékonyak is, vastagságuk csupán 6,1 mm, míg az ívelt modellek mind otthon, mind a munkában még immerzívebb felhasználói élményt nyújtanak.

A tökéletes szövetséges: a konzoljátékosok számára tervezett monitor

A konzoljátékosoknak tervezett, forradalmi Momentum termékcsalád kiváló képminőséget, gyors válaszidőt és alacsony input lag-et tesz lehetővé, biztosítva a képtörés- és szakadozásmentes, gyors játékot, számos kiegészítő funkciója pedig növeli a kényelmet, a csatlakoztathatóságot és a játék élvezetét.

Szélesebb perspektíva: SuperWide kijelzők

Az új termékfelhozatal tartalmaz egy ultraszéles, 32:9 képernyőt is. E nagyvonalú arányok elősegítik a hatékonyabb multitasking munkát a kijelzőn megjelenítethető információmennyiség révén, valamint azáltal, hogy kiiktatódik a csempeszerű elrendezéseknél középen lévő oszlop által okozott zavaró hatás. A SuperWide képernyő egyúttal jelentős helyet is megtakarít: a több képernyőt alkalmazó felállásban több monitortalp és kábel zavarhatja a munkát, mindezt egyetlen, könnyen felszerelhető egység váltja fel. Ezek az hatalmas, széles képernyők jobb ergonómiai felhasználói élményt is lehetővé tesznek: a képernyő teljes mértékben állítható, és kiegyensúlyozott észlelési távolságot biztosít a nyak- és hátfájás csökkentése érdekében.

Fogja meg a munka végét: érintőképernyők

Számos közelgő Philips monitor rendelkezik érintőképernyős technológiával. A B2B érintőképernyős monitorok vetített kapacitív (P-Cap) technológiával működnek, és a fejlett IP54 por és víz elleni védelem mellett maximálisan 10 pontos érintést támogatnak. Ezek a monitorok olyan zökkenőmentesen és egyszerűen használható billentési funkcióval is rendelkeznek, amellyel a felhasználó a nagyobb ergonómiai kényelem érdekében rugalmasan beállíthatja a legmegfelelőbb látószöget.

Kényelmes csatlakoztathatóság: USB-C dokkolás

Számos Philips professzionális képernyő rendelkezik USB-C dokkolással, teljes mértékű dokkolási funkciót és optimalizált csatlakoztathatóságot nyújt az új laptopszabványnak való megfelelés érdekében, miközben kielégíti napjaink rugalmas munkavégzési környezeteinek szükségleteit is. Vékony, kétirányú, reverzibilis, C típusú USB-csatlakozójuk olyan egyszerű, egykábeles dokkolási lehetőséget nyújt, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a lehető legnagyobb sebességgel történő biztonságos adatátvitelt, telefonok és notebookok csatlakoztatását és töltését, valamint perifériás készülékek egyszerű és gyors csatlakoztatását.

Philips 499P9H: Szélesebb perspektíva, SuperWide kijelzők

499P9H – 49 hüvelykes képátlójával ez a monitor SuperWide, ívelt képernyővel rendelkezik a hatékony multitasking érdekében, és feleslegessé teszi a többképernyős felállást a pénzügyi intézményekben, a tőzsdén és egyéb B2B ágazatokban. A nagyobb termelékenységet elősegítő, ergonómiailag optimalizált képernyő elforgatható, dönthető és beállítható a leginkább kényelmes használat érdekében. Ez a modell számos kényelmi funkcióval rendelkezik, többek között USB-C dokkolással, Windows Hello előugró (pop-up) webkamerával, SmartErgo lábazattal és Zero Power Switch kapcsolóval.

A 349P9H, 329P9H és 349P7Q modelleket professzionális használatra szánták

Ezek a monitorok USB-C dokkolással és magas felbontással rendelkeznek a jobb termelékenység és csatlakoztathatóság érdekében. Az USB-C technológia gyorsasága és kényelme mellett a 349P9H modell egy 34 hüvelykes (21:9), négyoldalon keret nélküli síkképernyős IPS-kijelző, 5120×2160-os felbontással, Windows Hello elrejthető webkamerával, USB-C dokkolással és még sok mással büszkélkedhet. A 329P9H modell 31,5 hüvelykes (16:9), négyoldalon keret nélküli 4K síkképernyővel, 3840×2160-as felbontással, Windows Hello elrejthető webkamerával és USB-C dokkolással rendelkezik, ráadásul 85%-ban a fogyasztóktól származó újrahasznosított műanyagból készült. A 349P7F modell keret nélküli, ívelt, 34 hüvelykes (21:9), PD USB-C dokkolással, továbbá 175/175-ös forgócsuklóval rendelkezik, amely -5/+20 fokban való dönthetőséget tesz lehetővé az optimális kényelem érdekében.

221B9T és 171B9T – ezek a professzionális használatra szánt monitorok kihasználják az érintőképernyős technológia előnyeit

Mindezt a vetített kapacitív (P-Cap) technológia, valamint az IP54 érintés, víz és por elleni védelem segítségével. A 21,5 és 17 hüvelykes modellek TN panellel rendelkeznek, és akár 10 pontos érintést támogatnak, rugalmas talpazatuk pedig lehetővé teszi az ideális látószög beállítását.

276C8, 278E9Q, és 328E9F

ezek az ultravékony, keret nélküli modellek zökkenőmentes, káva nélküli kialakítást nyújtanak, tökéletes kibővített alkalmazást téve lehetővé, UltraWide-color széles színskálával, élénk, élethű képmegjelenítéssel és az USB-C technológiával. A 276C8-as modell egy lapos, extravékony, 6,1 mm vastagságú képernyő, a 278E9Q és a 328E9F modellek pedig ívelt, 9,94 mm vékony képernyők.

Ragadd meg a pillanatot a Philips 436M6VBPAB monitorral

436M6VBPAB – Az először áprilisban bemutatott Philips Momentum 436M6VBPAB modellje a Philips Momentum termékcsalád első képernyője. A konzolos játékokra tervezett modell UltraClear 4K UHD felbontással rendelkezik a tökéletes precizitás érdekében. A kijelző 43 hüvelykes, a Quantum Dot technológia pedig nagyobb színpontosságot tesz lehetővé, az Adaptive Sync technológia, a 4 ms GtG válaszidő és az alacsony input lag képtörés- és szakadozásmentes, gyors tempójú játékok esetén is helytáll, az Ambiglow Lighting és a továbbfejlesztett, DTS Sound™ hangminőség magával ragadó élményt biztosít. És ez nem minden: a Momentum 436M6VBPAB a világ első olyan képernyője, amely megfelel az új VESA DisplayHDR 1000 szabványnak az élethűbb, élénk színek, valamint a csodálatos fényerő, mélység és árnyalatok megjelenítésével.

Íme, némi ízelítő abból, hogy mire számíthatnak az IFA látogatói. Az MMD standja lehetővé teszi a látogatók számára a professzionális és otthoni használatra tervezett kijelzők teljes skálájának felfedezését és megismerését, amelyek minden elképzelésnek és igénynek megfelelő specifikációkat és méreteket találhatnak. A standon négy új Momentum-monitor is kipróbálható.

Szólj hozzá!