TechAddikt Híradástechnika Philips Íme, a Philips Sound legújabb terméke: csúcsminőségű Philips Fidelio TI formatervezett fülhallgató

Íme, a Philips Sound legújabb terméke: csúcsminőségű Philips Fidelio TI formatervezett fülhallgató

A Philips Sound új Philips Fidelio T1 modellje exkluzív és kényelmes kialakításával, kiemelkedő teljesítményével új szintet képvisel a True Wireless (TWS) fülhallgatók piacán. Akárhol járjunk is, a formatervezett, stílusos fülhallgatók kristálytiszta hangzást biztosítanak. 

A Philips Fidelio termékek a kiváló hangzás és a minőségi kialakítás egyedülálló kombinációjával a legmagasabb fokú élményt nyújtják tulajdonosaik számára. 

A Philips Fidelio T1 a többi Fidelio termékhez hasonlóan meleg, természetes középhangzást, mély, de pontos basszust és gazdag általános hangélményt ad. A csúcsminőségű, teljes körű hangzásteljesítményt a mély, részletgazdag basszust és a gyors, pontos frekvenciaválaszt a modern, kétutas kialakítás garantálja. 

Az esztétikus Philips Fidelio T1 fekete- vagy ezüstszínben, matt metál felületi kialakítással lesz elérhető. A tok fekete vagy barna, fenntartható bőrből készült betétje Muirhead gyártmány.

Kényelmes zenehallgatás útközben is 

A Philips Fidelio T1 vezetékmentes fülhallgatóval tökéletes lesz a zenei élmény. A tökéletes zajszűrésről hat apró mikrofon (mindkét fülhallgatóban három-három) gondoskodik, melyekből kettő maximális zajszűrést biztosít. A zajszűrés minőségét tovább fokozza a szilikonból és szivacsból készült betétek által biztosított kiváló passzív zajcsökkentés. A betét tökéletesen illeszkedik a fülbe, és hosszú távon sem zavaró.

A Philips Fidelio T1 fülhallgató igényes kialakítása a legkényelmesebb zenehallgatási élményt nyújtja. Android-eszközökkel könnyedén párosítható, a lejátszás, a szüneteltetés és az egyes számok átugrása pedig egy-egy érintéssel egyszerűen megoldható. A szoftver a Google Assistant alkalmazáson keresztül a kéz nélküli használatot is lehetővé teszi.

A fülhallgató alapesetben 9 órán át folyamatosan működtethető. A töltőtok segítségével akár további 25 órán keresztül is élvezhetjük a zenét, ha pedig nem kapcsoljuk be az aktív zajszűrőt, akkor a készüléket 13 órán át (töltőtokkal további 35 órán át) használhatjuk. A teljes feltöltés emellett csak 2 órát vesz igénybe, és 1 órányi extra használathoz az eszközt elég mindössze 15 percre a töltőn hagyni. 

A beépített szenzor érzékeli, hogy a fülhallgatók a helyükön vannak-e, és ha valamelyiket kivesszük a fülünkből, leállíthatja a zenét, de beállíthatjuk azt is, ha valamelyik fülhallgatót önmagában, mono funkcióban kívánjuk használni.

Bárhol, bármikor élvezhetjük a zenét, mert cseppálló kialakítása a szabadban is tökéletes megoldást kínál.

A Philips Fidelio T1 várhatóan decemeberben jelenik meg a magyar piacon.

Előző cikkAz MSI és a Yamaha Motor Racing SRL bejelentette, hogy az MSI ismét eSport partnere lett az istállónak
Következő cikk2021-ben is piacvezető növekedést mutat a Philips TV & Sound TV, fejhallgató és hangszóró kategóriákban