TechAddikt Szoftver Adobe Íme, az Adobe Creative Cloud, kiemelkedően optimális feltételekkel

Íme, az Adobe Creative Cloud, kiemelkedően optimális feltételekkel

Hosszabb ideje terveztük, hogy beszerezzük az Adobe teljes, minden szolgáltatást felvonultató és egyben minden szegmenst lefedő termékcsaládját, az Adobe Creative Cloud-ot. Most megérkezett szerkesztőségünkbe az 50+ applikációt és szolgáltatást tartalmazó bundle egy remek lehetőségnek köszönhetően.

https://hardverapro.hu/apro/szamla_adobe_licencek_adobe_creative_cloud_adobe_a/hsz_1-50.htmlNyilván szeretjük, ha pénztárcabarát megoldásokkal találjuk magunkat szembe – az Adobe Creative Cloud esetében ez különösen fontos, hiszen az annuml plan, vagy akár a havi előfizetés is combos összegeket jelenthet. Viszont találtunk egy olyan ajánlatot, amely jelentős kedvezményeket hordoz.

Egy internetes hirdetőportálon találtuk meg végül a számunkra legmegfelelőbb megoldást, amely az egyöntetű pozitív értékeléseknek, illetve a szimpatikus tálalásnak, gyors reakcióidőnek köszönhetően végül a biztos befutó lett. Ráadásul most épp nyári akciókkal várják a vásárlókat.

Ahogyan azt már korábbi beharangozónkban is jeleztük, a folyamatosan jelentkeztünk a Techaddikt hasábjain Adobe tartalmakkal, amelyek elsősorban a személyes használaton alapuló teszt jellegű cikkek formájában öltenek majd testet.

Számunkra a legelőnyösebb választást a Creative Cloud All Aoolications bundle jelentette, amely több, mint 50 alkalmazást és alapvetően web alapú szolgáltatást hordoz magában. Annual, azaz 1 éves plan-t választottunk, mely időszak alatt az összes rendelkezésre álló alkalmazáshoz korlátlan hozzáférést kapunk, használhatjuk az Adobe szolgáltatásait, illetve még 100 GB ingyenes cloud Storage is kapcsolódik az accounthoz.

Adobe Creative Cloud csomagunkban megtalálható egyebek mellett a Photoshop, a Lighroom, a Premiere Pro, az Illustrator, az Indesign, az Acrobat, vagy épp olyan viszonylag friss szolgáltatások, mint a Firefly.