TechAddikt Mobileszköz Asus Íme, az ASUS Zenfone 2 ZE551ML – összefoglaljuk, mit tud az okostelefon

Íme, az ASUS Zenfone 2 ZE551ML – összefoglaljuk, mit tud az okostelefon

Szemrevaló, elegáns dizájn, fantasztikus kijelző, kimagasló teljesítmény, gyors töltés, remek kamera, és dual SIM kezelés. Ismerjük hát meg a következő okostelefonunkat, az ASUS ZenFone 2 csúcsmodellt, a ZE551ML-t, melyben szépség és teljesítmény mesteri ötvözete valósul meg.

asus_zenfone_2_ze551_ml_techaddikt

A kecsesen ívelt, szálcsiszolt mintázatú háznak, a vékony kialakításnak és a hátlapon elhelyezett hangerőgomboknak köszönhetően a készülék nemcsak mutatós, de kényelmesen kézre áll.

Az 5,5 hüvelykes kijelzővel felszerelt okostelefon mérete megegyezik egy hagyományos 5 hüvelykes készülékével, ám kávája a lehető legvékonyabbra lett csökkentve, így kijelzője az előlap 72%-át teszi ki, nemcsak csodás megjelínést, de kényelmes kezelést is lehetővé téve; Corning Gorilla Glass 3 felülete pedig remekül véd a sérülések és az ujjlenyomatok ellen.

A ZenFone 2 bámulatosan éles és ragyogó képű Full HD (1920×1080) IPS kijelzője 403 ppi-s pixelsűrűséggel és széles, 178 fokos betekintési szöggel garantálja a fotók, videók és az alkalmazások látványos megjelenítését. Az ASUS TruVivid technológia fényes, intenzív színeivel pedig még tovább javítja a kijelző teljesítményét. A ZenFone 2 motorjául egy négymagos Intel Atom processzor szolgál, szupergyors 60 ms-os érintési válaszidővel és LTE-kapcsolattal kiegészülve, így nem lesz panaszod sem az alkalmazások betöltésére, sem a kedvenc játékod sebességére.

A BoostMaster révén az akkumulátor már 39 perc alatt 60%-ra tölt fel, így akkor sincs semmi vész, ha csak a reggel jut eszedbe töltőre tenni telefonod, amíg készülődsz. A két SIM-kártya befogadása és a Dual Active technológia révén egyszerre két aktív telefonvonalat biztosít a készülék, így mindig elérhető leszel, mind a céges, mind a privát számodon, és végre csupán egy készüléket kell magaddal vinned.

A 13 megapixeles PixelMaster kamerával lenyűgöző, nagy felbontású fotókat készíthetsz. A legjobb képek eléréséhez számos előre beépített mód áll rendelkezésedre, többek között az vegyes vagy gyenge fényviszonyokra tervezett, HDR üzemmód, mely automatikusan több képet készít, és kombinálja azokat a sötét és fényes részek kiegyenlítéséhez, vagy a Low Light mód, amellyel akár 400%-kal fényesebb képeket tudsz készíteni éjjel vagy rosszul megvilágított környezetben.

Az ASUS egyedi fejlesztésű felhasználói felületét, az ASUS ZenUI-t, a szabványos Android kezelőfelület több mint ezer jellemzőjének továbbfejlesztésével alakította egy egyszerűbb és áttekinthetőbb felületté, melyet könnyen saját stílusodra és kényelmedre szabhatsz.

Ajánlott végfelhasználói ár: 139 900 Ft