TechAddikt Hírek Ismét megnyitja kapuit a Yoga Book Rajzakadémia

Ismét megnyitja kapuit a Yoga Book Rajzakadémia

A Lenovo Magyarország 2016 őszén végzett kutatásának eredményeire válaszul hívta életre a Yoga Book Rajzakadémiát, ahol a rajzolni vágyók próbára tehetik kreativitásukat.

A digitális rajzolás élményét nyújtó programmal először az ALLEE-ban ismerkedhettek meg a látogatók, most pedig két napon keresztül, szeptember 29-én és 30-án a Digitális Oktatási Konferencia és Kiállításon vár minden kedves érdeklődőt az ingyenesen látogatható Yoga Book Rajzakadémia.

A Lenovo Magyarország a tavalyi évben az NRC Marketingkutatóval közösen 1000 megkérdezett körében végzett nem, kor, végzettség és lakóhely alapján reprezentatív online kérdőíves kutatást a kreativitásról, melynek során az alkotóképesség gyermeki- és felnőttkori szintjének egymáshoz való viszonyát vizsgálta.
A kutatás eredményei rávilágítottak, hogy a felnőtt lakosság mindössze 22 százaléka gondolja úgy, hogy kreatívabb volna az átlagnál. A felmérésből az is kiderült, hogy a kreativitás hiánya főleg emocionális tényezőkben, többek között az önbizalom hiányában keresendő.

Erre válaszul a Lenovo Magyarország 2017-ben életre hívta a Yoga Book Rajzakadémiát, melynek keretében havi rendszerességgel Novák Tamás kalligráfus vezeti be a programban résztvevőket a betűvetés és a rajzolás művészetének rejtelmeibe.
A Yoga Book Rajzakadémia következő alkalmára szeptember 29-én és 30-án kerül sor a Digitális Oktatási Konferencia és Kiállításon (Kiállítóhely: S202), melynek során a rajzolni vágyók ingyenesen elsajátíthatják az alapokat Novák Tamás kalligráfus instruálásával.

Szólj hozzá!