TechAddikt Mobileszköz LG Itt az LG X screen: elérhető áron prémium funkciók

Itt az LG X screen: elérhető áron prémium funkciók

Az LG hazai képviselete bejelentette, hogy már Magyarországon is elérhető az LG X screen okostelefon a vállalat partnereinek kínálatában.

lg-x-screen-techaddikt

A 2016-os MWC-n bemutatott új X-sorozat tagja, az LG X screen a kiváló kamerát, az Always-on funkcióval rendelkező másodlagos kijelzőt, valamint a prémium kialakítást egyesíti — ráadásul mindezt elérhető áron kínálja.

Az LG X screen okostelefon fő tulajdonságát a nevében hordozza. Ez a modell ugyanis az Always-on funkcióval rendelkező másodlagos kijelzővel érkezik, amely eddig csak a vállalat prémium modelljénél, az LG V10-nél volt elérhető. Ez a másodlagos kijelző a 4,93 hüvelykes HD felbontású fő képernyő felett kapott helyet, így az LG X screen használói számára gyerekjátékká válik több funkció egyidejű kezelése is.

A fő képernyőtől függetlenül működő 1,76 hüvelykes másodlagos kijelző segítségével a felhasználók könnyedén hozzáférnek a leggyakrabban használt alkalmazásaikhoz, illetve anélkül tudják bejövő hívásaikat fogadni vagy zenehallgatásba kezdeni, hogy meg kellene szakítaniuk egyéb tevékenységüket, például a videojátékot, filmnézést vagy online chatelést. A másodlagos kijelzőn továbbá anélkül ellenőrizhető a pontos idő, a dátum és az akkutöltöttség szintje, hogy a főkijelzőt aktiválnánk. Ha ez nem lenne elég, a készülék formavilága is magával ragadó, a karcsú X screent a letisztult vonalvezetése és kristálytiszta üvegszálborítása teszi igazán stílusossá.