TechAddikt Mobileszköz LG Magyarországon az LG K sorozatú okostelefonok

Magyarországon az LG K sorozatú okostelefonok

Idehaza is megvásárolható az LG K okostelefon-sorozatának két új modellje, a K10 és a K4.

lg-k10-techaddikt

A 2016-os CES-en bemutatott K-sorozat azért fontos az LG számára, mert az ide tartozó okostelefonok lehetnek igazán vonzóak a legszélesebb rétegek számára. A K-sorozat tagjainak közös jellemzője a prémium kialakítás, valamint a fejlett kamerafunkciók — mindezt a készülékek elérhető áron nyújtják.

A K10 okostelefon ún. fényes kavics (glossy pebble) formavilágát tökéletesen kiegészíti az LG új 2.5D Arc Glass üvegborítása, így egy valóban elegáns és kézbe simuló készülék született. A komplex szövött mintájú hátlap optimális fogást biztosít, így megakadályozza, hogy a telefon kicsússzon használója kezéből. A K10 különlegessége az 5,3 colos In-Cell érintőképernyő, a prémiumszintű kamerafunkciók sora — ezt egy 13 megapixeles hátlapi és egy 5 megapixeles előlapi objektívvel teljesíti –, valamint az erőteljes és tartós, 2300 mAh-s akkumulátor. Mindezek a tulajdonságai különösen vonzóvá teszik ezt a modellt az okostelefonjukat internetezésre, filmnézésre, közösségi oldalakon való megosztásra aktívan használó fiatalabb vásárlóközönség körében.

A belépőszintű K4 modellt kategóriájában a legjobb használhatóság jellemzi – ezt garantálja a készülék 4,5 colos képernyője, 8 GB belső memóriája és LTE-csatlakoztathatósága. Az okostelefon karcsú kialakítása, ívelt előlapja még kényelmesebb és biztosabb fogást eredményez. A készüléket a prémium G-sorozatból megörökölt egyedi kamerafunkciók – az egy kézmozdulattal történő szelfifotózás (Gesture Shot) vagy a szelfi-villanófény (Flash for Selfie) — is a versenytársai fölé helyezik.

„A széles vásárlóközönség számára elérhető áron kínált, ám fejlett funkciókkal ellátott okostelefonok mind fontosabb szerepet töltenek be” — mondta Juno Cho, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. „Az LG legújabb K sorozatát úgy alkottuk meg, hogy vevőink különböző okostelefon-kategóriákban tapasztalhassák meg az LG prémium dizájnfilozófiáját és az optimalizált okostelefon-élményt.”