TechAddikt Hardver Thermaltake Kimagasló hűtési teljesítménnyel domborít a Thermaltake Pacific RL360 Plus RGB

Kimagasló hűtési teljesítménnyel domborít a Thermaltake Pacific RL360 Plus RGB

A Thermaltake bemutatta a legújabb fejlesztését a Pacific RL360 Plus RGB radiátor a fejlett vízhűtéses játékrendszerekhez.

Ez a nagyteljesítményű 360 mm-es radiátor 120 mm-es magas statikus nyomású ventilátorokat használ, melyek 16,8 millió színes LED-del is kiegészülnek. A radiátor prémium minőségű cink ötvözetből készült alumínium és a repülőgépgyártásból ismert minőségű anyagokat használ, amelyek rendkívüli teljesítményt és páratlan megbízhatóságot nyújtanak.

Az egyedileg tervezett LED sor, összesen 12 programozható diódából épül fel, amit a Riing Plus RGB szoftver vezérel. A szoftveren belüli funkciók lehetővé teszik a felhasználók számára a ventilátor teljesítményének figyelését és a CPU hőmérsékletének követését. A legfontosabb, hogy az integrált G1/4″szálak egyszerűen telepíthetők, a merev csatlakozások biztosítják a szivárgásbiztos működést, ideális szerelhetőséget, az átfolyás-vezérléssel pedig a hűtő minden szempontból kielégíti a magas elvárásokat.

A Thermaltake Pacific RL360 Plus RGB radiátor már elérhető a TT Premium online boltjában, a termék elérhetősége és ára országonként és régiónként eltérő lehet.