TechAddikt Hardver Netgear Kiváló értékelést kapott a NETGEAR Insight Pro

Kiváló értékelést kapott a NETGEAR Insight Pro

A NETGEAR kis-és középvállalkozások (SMB-k) vezető hálózati termékek piacvezető szállítója, amely a Tolly Group által közzétett eredményeivel a hálózati menedzsment megoldások széleskörű teszteléséből történő következtetése alapján, a NETGEAR Insight Pro a legjobb telepítési architektúrát biztosítja a kisvállalatoknak, melyek több telephellyel rendelkeznek.

Sok vállalkozás ma már rendelkezik regionális irodákkal, amelyek számos helyen felügyelik a tevékenységeket. Ezek a vállalatok közé tartoznak a menedzselt szolgáltatók (MSP), a műholdas és a fiókirodák, a kiskereskedelem, a benzinkutak és a gyorséttermek, az egészségügyi ellátás és a regionális, illetve helyi kormányzati intézmények vagy az oktatás. Függetlenül attól, hogy milyen típusú üzleti tevékenységet folytatnak, ezek a vállalkozások mindegyike hálózati igényekkel rendelkezik. Mindannyian szeretik és igénylik a gyors, stabil kapcsolatot, a jó WiFi teljesítményt és a biztonságos hálózatot. Mivel kevés kisvállalkozó rendelkezik kitelepített IT-személyzettel, olyan távfelügyeleti rendszerre van szükségük, amely könnyen telepíthető és kezelhető. Ezek a vállalatok jellemzően a kihelyezett szolgáltatótól függenek hálózati menedzsmentjüket illetően.

„A NETGEAR bemutatta a széleskörűen alkalmazható switch-et, ami vezeték nélküli, VPN tűzfal és a NAS felügyeleti megoldásokat is kínál. Emellett menedzselhető a felhőből hozzáférési kulcsok vagy a rendszerhasználat magas költségei nélkül. A csapatom azonnal tudta, hogy ezzel átalakíthatjuk az ügyfelek menedzsmentjét és a kapcsolattartást” – nyilatkozta Bill Albertson, a Badger Communications elnök-vezérigazgatója. „Ez nemcsak új üzleteket nyit meg a Badger Communications számára, hanem jobb IT-rendelkezésreállást és lefedettséget is kínál az Insight Pro végfelhasználóinak. Sokan azt gondolhatják, hogy a Cloud IT infrastruktúra ezen szintje meghaladja a költségvetési keretet és így elérhetetlenek, azonban ez nem így van. A NETGEAR új, Insight Pro felhőmenedzsment megoldása a partnerek számára igazi üzleti újítást jelent. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy ezt a lefedettségi szintet az ügyfélkörünknek biztosíthatjuk.”

A Tolly Group tesztjei alapján elmondható, hogy a NETGEAR Insight Pro az alternatívákkal szemben sokkal jobban működik és mind a végfelhasználók, mind a szolgáltatók számára a megfelelő megoldást jelent. A NETGEAR Insight Pro a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

Több helyszínnel rendelkező vállalkozások számára tervezett architektúra
Josogsultásgokat megkülönböztető menedzsment és monitoring
Egyszerű és rugalmas beállítás
Rendkívül funkcionális cloud portál
Teljeskörű menedzsment mobil alkalmazáson keresztül
Nem szükséges külön mérnököt alkalmazni a helyszínen
Támogatás az üzleti hálózati adattárolóhoz

A tanulmány számos NETGEAR Insight Pro funkciót is kiemel, többek között:

Egy tökéletes out-of-box megoldás az MSP és az megosztott szervezetek számára az ügyfelek támogatása érdekében
Különálló „tulajdonos” és „IT menedzser” szerepek meghatározása.

A „cloud-portál és a mobilalkalmazások szintjén kínálja a menedzsment megoldást egyértelmű architektúrával „felülről lefelé irányítja” a kezelőt, melynek célja az egyes telephelyek egyszerű konfigurálása, megfigyelése és menedzselése anélkül, hogy további eszközökre lenne szükség minden webhelyen.”
A „világos, tömör és egyszerű kezelési jelentés biztosítása” az Insight Pro alapvető eleme az üzleti tevékenység fenntartásának érdekében.

Automatikus, proaktív értesítéseket és e-mailes visszaigazolást nyújt az eszközökre és hálózatokra vonatkozó módosításokról
Széleskörű jelentéseket készít minden egyes üzleti szervezet számára, heti vagy havi ütemezéssel. A jelentés összefoglaló információkat tartalmaz, többek között: AP-k és switch-ek számáról, illetve az energiafelhasználásról. A többi gyártó nem biztosítja az automatikus vagy a helyspecifikus jelentéseket.

Szólj hozzá!