TechAddikt Híradástechnika Epson Labelexpo 2017: Epson címkenyomtatók és nyomdagépek széles választéka mutatkozik be

Labelexpo 2017: Epson címkenyomtatók és nyomdagépek széles választéka mutatkozik be

Szeptember 25-től 28-ig Brüsszelben rendezik meg a Labelexpo kiállítást, ahol az Epson a saját, 418 négyzetméteres standján mutatja be nyomtatóinak átfogó kínálatát.

A látogatók többek között megtekinthetik majd a kis- és középes példányszámú termékek gyártására alkalmas SurePress digitális címkenyomó modelleket, valamint a ColorWorks, LabelWorks és a SureColor SC-S sorozat termékeit.

„Az iparágon belül a digitális címkék egyik legszélesebb választékát fogjuk bemutatni a közönségnek” – tájékoztatott Frank Maeder, az Epson Europe címkenyomó termékekért felelős termékmenedzsere.

„Számos megoldást kínálunk a hordozható címkenyomtatóktól kezdve a házon belüli, igény szerinti címkenyomtatásra alkalmas asztali készülékeken át a legigényesebb címkegyártók elvárásainak is megfelelő, magas minőséget és rugalmasságot biztosító digitális ipari címkenyomtatókig. Büszkék vagyunk saját gyártású nyomtatófejeinkre, tintáinkra és hardvereinkre, amelyek lehetővé teszik, hogy igény szerinti, személyre szabott megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink számára. Szakértőink a helyszínen tanácsadással várják a potenciális befektetőket függetlenül attól, hogy milyen elvárásokkal érkeznek. A kiállításon UV technológiánkat és a rugalmas, vízbázisú SurePress modelljeinket is bemutatjuk, amelyek mind az Esko RIP megoldást alkalmazzák. Mindezeken kívül egy új fejlesztéssel is találkozhatnak majd a látogatók a kiállításon, de ebben a szakaszban erről még korai beszélni” – tette hozzá Maeder.

 

Szólj hozzá!