TechAddikt Mobileszköz Samsung Leállt a Samsung Galaxy Note7 gyártása, van helyette készülékcsere program

Leállt a Samsung Galaxy Note7 gyártása, van helyette készülékcsere program

Mint ismeretes, kellemetlenségek sora történt a Samsung háza táján. Nagyreményű Galaxy Note7 modelljük töltés közben hajlamosságot mutatott a felrobbanásra (történt nem egy ilyen sajnálatos eset), ezért intézkedéseket vezetett be a gyártó – hátha visszanyeri a vásárlók bizalmát.

samsung-galaxy-note7-techaddikt

A Samsung szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből kiderül, hogy a hónap elején megelőző intézkedésként a Samsung leállította a Galaxy Note7 eladását és létrehozta a Note7 készülékcsere programot. Habár csak kisszámú esetről érkezett bejelentés, a felhasználók biztonsága elsődleges számukra (nyilván), éppen ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy ebben az időszakban a lehető legjobb segítséget nyújtsák vásárlóiknak.

Ezt szem előtt tartva szeretnék megosztani a lépéseket, melyeket annak érdekében tettek, hogy csökkentsék a felhasználóink biztonságát fenyegető kockázatot és minimalizálják az okozott kellemetlenséget. Íme, a propagandaszöveg a Samsung közleményéből:

  1. Az Európában már üzembe helyezett Note7 készülékekre üzenetet küldtünk, amelyben arra kértük felhasználóinkat, hogy kapcsolják ki a mobiltelefonjukat és a lehető leghamarabb vigyék vissza készüléküket oda, ahol megvásárolták.
  2. Folyamatos kapcsolatban állunk a Note7 tulajdonosokkal, hogy teljeskörűen tájékoztathassuk őket a legfrissebb fejleményekről: az összes európai Samsung.com weboldalunkon közzétettünk egy egyértelmű útmutatót, direkt e-mail üzeneteket küldtünk a felhasználóknak és frissítettük a releváns közösségi média felületeinket.
  3. Szállítóinkkal és viszonteladó partnereinkkel együtt keményen dolgozunk azon, hogy felhasználóink szeptember 19-től, hétfőtől a már meglévő készüléküket új Galaxy Note7-re cserélhessék.
  4. Európa-szerte kapcsolatba léptünk és együttműködünk a releváns szabályozó hatóságokkal és szervezetekkel annak érdekében, hogy a részvényeseinket informálhassuk a legfrissebb terveinkről és üzeneteinkről.
  5. Éjjel-nappal együtt dolgozunk a beszállítóinkkal, hogy biztosítsuk a legmagasabb minőségű gyártási folyamatot, és garantálhassuk a minőségbiztosítási elvek betartását. Az alapos vizsgálatoknak köszönhetően biztosak vagyunk abban, hogy a hamarosan Európába érkező cserekészülékekben az akkumulátor hibáját teljes egészében kiküszöböltük.
  6. Minden Note7 készülék csomagolását fekete négyzettel címkézünk fel, amely egyértelműen jelöli majd, hogy a készülék már az új gyártásból származik. Ez egyfajta biztosítékot jelent majd a felhasználóinknak, hogy a lehető legújabb technológiát kapják kézhez.