TechAddikt Mobileszköz Samsung Lebilincselő virtuális kalandozást ígér a Samsung Gear VR

Lebilincselő virtuális kalandozást ígér a Samsung Gear VR

Mikor volt utoljára, hogy először csináltunk valamit? Éreztük már szétáradni az adrenalint a testünkben, miközben egy óriási hullámvasút első ülésén siklottunk a mélybe? Bámultuk már a csillagokat igazán közelről, például az űrből? Úsztunk már együtt a delfinekkel? A Samsung Gear VR segítségével megoldható mindez.

Ha most épp úgy érezzük, egy élet is kevés ahhoz, hogy mindez megvalósuljon, akkor van egy jó hírünk: a Samsung legújabb Gear VR virtuális valóság szemüvegével ezeket az élményeket akár egy délután alatt átélhetjük anélkül, hogy fel kellene állnunk a karosszékünkből.

Az Oculus-szal közösen fejlesztett Gear VR készülékkel számtalan játék, applikáció és multimédiás tartalom főszereplőjévé válhatunk, és életre szóló élményeket gyűjthetünk akár a nappaliban is.

Az új Gear VR egy kényelmes, fél kézzel is irányítható kontrollerrel érkezik, segítségével minden eddiginél könnyebben és valósághűbben mozoghatunk a virtuális térben. A Samsung Gear 360 kamerával pedig akár saját virtuális valóság tartalmakat is gyárthatunk, amelyeket aztán a barátaink és a családtagjaink bármikor visszanézhetnek a Gear VR segítségével, bárhol is legyünk a világban.

Ha áttörnénk a saját korlátainkat és legyőznénk valamelyik régi fóbiánkat, ha új élményeket élnénk át az otthon kényelméből, vagy egyszerűen csak elmenekülnénk néhány percre a hétköznapok szürkeségéből, csak csatoljuk fel a Samsung Gear VR-t, és éljük át mindazt, amiről ezidáig csak álmodni mertünk…

Szólj hozzá!