TechAddikt Híradástechnika Panasonic Legendás dizájnnal és csúcstechnológiával érkezik a Panasonic HTX90N és HTX20B fejhallgató

Legendás dizájnnal és csúcstechnológiával érkezik a Panasonic HTX90N és HTX20B fejhallgató

A Panasonic bemutatta új Bluetooth fejhallgatóját (HTX90N) és fülhallgatóját (HTX20B), amelyek a retró modern stílus jegyében készültek, ötvözve napjaink igényeit és a retró inspirálta dizájnelemeket.

11 év után tavaly vezettek be komoly változtatásokat ezeknél a vezeték nélküli fej- és fülhallgatóknál, amelyek most ikonikus retró megjelenésükkel és pehelykönnyű kialakításukkal tovább bővítették a HTX sorozatot.

A két termék globális premierjét az idei CES szakvásáron tartották. Az európai közönség mindkét modellt a mostani Panasonic konferencián láthatta először.

RP-HTX90N: Semmi nem zavarhatja meg a telt, dinamikus hangzás élvezetét

A HTX90N fejhallgatók zajcsillapító technológiája elnémítja a mindennapok zaját, hogy optimálisan szólaljanak meg a lejátszott zenék. A hangzásfokozó 40 mm-es hangsugárzók neodímium mágnessel gondoskodnak a részletgazdag hangzásról. Az akusztikus basszusvezérlés optimalizálja a hangsugárzó kilengő mozgását, hogy éles és dinamikus mély hangok keletkezzenek. A basszuskiemelő egy gombnyomásra felerősíti az alacsonyabb frekvenciájú hangokat, hogy még jobban átadhassa magát kedvenc zenéinek.

A HTX90 fejhallgató ideális hosszabb távú használatra utazás közben. A nagy kapacitású akkumulátor akár megállás nélkül, 24 órán keresztül képes a vezeték nélküli lejátszásra (bekapcsolt zajcsillapítással), de csatlakoztatható a mellékelt audio kábel is, hogy soha ne kelljen az akkuidő miatt aggódni.

A beépített hangvezérlés-aktiválással érintés nélkül is vezérelhető a lejátszás az okostelefon segítségével. A matt fekete, vanília fehér és indigó kék változatban kapható HTX90N tökéletes kiegészítő egyedi, személyes stílusához. A visszafogott színek segítenek ellazulni és kizárni a város nyüzsgését.

RP-HTX20B: Bontakoztassa ki egyedi stílusát egy ergonomikus fülhallgatóval

A HTX20B fülhallgató a HTX fejhallgatók formatervéből kiindulva született meg. Az egyedi, szövetborítású vezetékkel rendelkező fülhallgató kifinomult anyaghasználatával tökéletesen egészíti ki személyes stílusát és emeli ki eredeti egyéniségét. A tiszta hangzást és erőteljes basszust biztosító 9 mm-es sugárzóval rendelkező HTX20B fülhallgató egy töltéssel akár 8 óra 30 percnyi, megállás nélküli zenehallgatást biztosít. Ha a nagy sietségben csak 15 perc jut a töltésre, még akkor is 80 percnyi lejátszást nyújt a fülhallgató.

A kettős felfogatást biztosító forma ergonomikus kialakítása a fülkagyló két pontján is rögzíti a fülhallgatót. A beépített hangvezérlés-aktiválással érintés nélkül is vezérelhető a lejátszás az okostelefon segítségével.

A HTX sorozat a kifinomult anyaghasználat és a legújabb hangtechnikai vívmányok ötvözésével időtálló értéket teremt.