TechAddikt Hardver Thermaltake Léghűtéses gaming széket mutatott be a Tt eSPORTS

Léghűtéses gaming széket mutatott be a Tt eSPORTS

A Tt eSPORTS, a Thermaltake gaming brandje bemutatta a világ első léghűtéses professzionális gaming székét, az X COMFORT AIR-t.

Optimális aerodinamikával a legmodernebb léghűtéses tervezési technikával a játék szerelmesei könnyen beállíthatják a hűtés fokozatokat a könnyen elérhető 3 gombos vezérlőn. A legjobb minőségű anyagokból tervezték, a fáradtság elleni kialakítás, a valódi ergonomikus forma és a funkcionális dizájn együttesen biztosítják az X COMFORT AIR tökéletes egyensúlyt az elvárt komfort és használhatóság terén. Két színben elérhető, az egyik a fekete, a másik pedig az „ikonikus fekete” és piros.

Optimális aerodinamika-központú tervezés

A maximális hűtési teljesítmény elérése érdekében az X COMFORT AIR léghűtése optimalizált kialakításával a ventilátorok az ülőlapon elhelyezett csatornákon keresztül nyomják át a levegőt, ezáltal elkerülve a felesleges légveszteséget a maximális légáram-hatékonyság érdekében. Emellett a PVC bőr alatt elhelyezett szellőző lyukak használata javítja a hűtési teljesítményt és csökkenti a zaj- és rezgéshatásokat.

Öt lapátos ventilátorok, huzatmentes technológia

A speciális öt ventilátor lapát kialakítás a gépjárműipar technológiáján alapul, a négy beépített hűtőventilátor nagyobb mennyiségű levegőt és jobb légáramot hoz létre. A csúcsminőségű alkatrészek használatával a ventilátorlapát-tervezésénél kiemelten fontos volt az élettartam, ezért akár 75.000 órát is elérhetünk. Ez kétszerese a jelenlegi ipari szabványnak, melynek köszönhetően maximális teljesítményt és megbízhatóságot biztosít. Az egyedülálló „huzatmentes” keretet kifejezetten arra tervezték, hogy nagyobb mennyiségű légáramot irányítson a lapát középső része felé, így kompressziós hatást fejt ki, megakadályozza a levegő kilépését.

Strapabíró kialakítás, igazi ergonómia

Az X COMFORT AIR professzionális játékszék olyan elemekből van összeszerelve, hogy a széket a lehető legjobban a testünkhöz tudjuk igazítani. Ez magában foglalja a következőket: öt görgős szék, ülőpárna nagy tömörségű habszivacsokkal, háttámla deréktámassza, állítható magasságú és szélességű kartámasz, hidraulikus ülésmagasság állítás és szék döntés és billentés.

Minőségi tervezés luxus külsővel

Az X COMFORT AIR alapja egy vastag, 22 mm átmérőjű acélszerkezet, amely rendkívül erős és tartós, így biztosítva a lehető legnagyobb stabilitást és megbízhatóságot. Az ülőlapra 75 kg/m3 sűrűségű hab-párnázat került, mely fokozott ergonómiai tartást nyújt a test számára, illetve hosszú távon sem veszíti el az alakját. A habot kiváló minőségű faux bőr felhasználásával borították be a tartósság, a lélegzőképesség és a fröccsenés ellen.

Szólj hozzá!