TechAddikt Hírek Lexmark: az okos MFP-k mostantól még hatékonyabb megoldást jelentenek

Lexmark: az okos MFP-k mostantól még hatékonyabb megoldást jelentenek

A Lexmark International fejlesztéseket jelentett be okos multifunkciós berendezéseihez (okos MFP-jeihez), amelyeket úgy terveztek, hogy segítsenek leküzdeni a strukturálatlan adatok okozta kihívásokat.

lexmark_okos_mfp

A Lexmark okos MFP-k rugalmasságuknak köszönhetően fokozzák a munkavállalók hatékonyságát, miközben lehetővé teszik a szervezetek számára új folyamatok bevezetését, valamint a nyomtatási mennyiség, a költségek és a kockázatok csökkentését.

Az új, szerver nélküli megoldások és alkalmazások a kis- és nagyvállalatok, a kormányzati szervek, valamint az iskolák- és egyetemek számára egyaránt hatékony megoldást kínálnak, mivel a szerverek szükségtelenné válásával vagy számának csökkentésével minimálisra mérsékelhetők többek között a hardver-, az IT-felügyeleti és az energiaköltségek.

Az új, szerver nélküli Lexmark AccuRead Automate teljesítménynövelő funkció, amely teljes mértékben a Lexmark okos MFP-n fut, automatizálja a back office folyamatokat azáltal, hogy segíti a felhasználókat az információk rögzítésében, osztályozásában és átirányításában.

Az új Lexmark Serverless Print Release funkció egyszerre költségcsökkentő és teljesítménynövelő a Lexmark okos MFP-ben, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a szervezeten belül bárhonnan biztonságosan nyomtathassanak.

A Lexmark mobil nyomtatási megoldások bármilyen mobileszközről elérhetővé teszik a nyomtatást, legyen szó iOS, Android, Windows vagy Blackberry rendszerről. Már közvetlenül mobilhálózatról is képesek nyomtatni, ez a funkció jelenleg androidos készülékeken érhető el. A Lexmark mobil nyomtatási funkciója csupán egyetlen példa arra, hogy milyen rugalmasan használható az okos MFP, amely programozható az egyes osztályok által igényelt funkciók és folyamatok megvalósítására.

„A Lexmark élen jár a papír alapú és digitális világok közötti szakadék áthidalásában, köszönhetően egyedülálló hardver- és szoftvertechnológiánknak” – mondta Marty Canning, a Lexmark ügyvezető alelnöke és az Imaging Solutions and Services üzletág elnöke. “Az erőteljes Lexmark okos multifunkciós berendezések olyan méretezhetőséget, vezérelhetőséget és rugalmasságot nyújtanak, amelyre ügyfeleinknek szüksége lehet a növekedéshez. Mindez, hatalmas iparági tapasztalatunkkal együtt egy igen hatékony eszközt biztosít a gyors üzletfejlesztéshez.”