TechAddikt Szoftver Játék Ma jelenik meg Nintendo Switch-re a Kirby and the Forgotten Land

Ma jelenik meg Nintendo Switch-re a Kirby and the Forgotten Land

Kirby and the Forgotten Land játék ma jelenik meg Nintendo Switch konzolokra. Ebben az új 3D-s platformer kalandban a játékosok szabadon járhatják be a pályákat egy civilizációtól mentes, színpompás világban, Kirby korábbról már ismerős másolóképességeit, valamint a vadonatúj Mouthful módot használva.

Vajon mi vár Kirbyre és új barátjára, a kíváncsi Elfilinre, miközben a rejtélyes világ felfedezésére indulnak, amely egy letűnt civilizáció elhagyatott építményeiben bővelkedik? Amikor útra kelsz, hogy kiszabadítsd a fogva tartott Waddle Dee-ket, hasznos lehet minden sarkot és zugot átkutatni.

A játékosok Kirby változatos erőit is felhasználhatják a kemény kihívást jelentő ellenfelekkel vívott harcokban – amelyekben Kirby már jól ismert, ikonikus másolóképességei mellett újakat is bevethetnek. Ráadásul az új Mouthful móddal – amely széles repertoárjának legújabb eleme – Kirby mostantól képes beszippantani a környezet valós tárgyait, hogy olyan egyedi átalakulásokon menjen keresztül, amelyek segítenek a rózsaszín pufi golyónak az akadályok leküzdésében és a rejtvények megoldásában. 

Kirby kalandjához egy mellékszereplő is csatlakozhat, hiszen Bandana Waddle Dee szerepében egy második játékos is részt vehet a mókában. Ugyanazon a konzolon belevágni a kétfős kooperatív játékba ugyanolyan egyszerű, mint megosztani a Joy-Con kontrollereket.

Ideje pihenni egyet? Lazíts a pályák között Waddle Dee Townban, amely a kaland központi csomópontjának szerepét tölti be. A város a megmentett Waddle Dee-k számától függően fejlődik, és ahogy a játékos előre halad a játékban, különböző üzletek és játékok nyílnak meg. Keresd fel Waddle Dee Townban a hasznos tippeket adó Wise Waddle Dee-t! Ha online* csatlakozol, a globális játékosadatok alapján olyan részleteket is megtudhatsz, mint például a világszerte megmentett Waddle Dee-k összlétszáma és az aktuálisan legnépszerűbb másolóképesség.


Bárki, aki a játék megjelenése előtt ízelítőt szeretne kapni Kirby változatos másolóképességeiből és az új Mouthful módból, kipróbálhatja a Nintendo eShop kínálatában elérhető ingyenes demót.

A Kirby and the Forgotten Land ma jelenik meg. Ebben a 3D-s platformer kalandban Kirby elindul, hogy a Waddle Deeket egy titokzatos világban mentse meg. Egy második játékos is csatlakozhat a kalandhoz Bandana Waddle Dee-t irányítva az egy konzolon játszahtó, kétfős kooperatív módban. Bárki, aki szeretne belekóstolna a játékba, a Nintendo eShop kínálatában elérhető ingyenes demóban kipróbálhatja az első világ három szintjét.