TechAddikt Hardver FSP FSP: az új tápegységek megfelelnek az Intel PSDG ATX 3.0 és PCIe...

FSP: az új tápegységek megfelelnek az Intel PSDG ATX 3.0 és PCIe 5.0 szabványoknak

Az FSP Group bejelentette, hogy a legújabb tápegységei megfelelnek az INTEL PSDG ATX 3.0 és PCIe 5.0 szabványok követelményeinek, ezzel kiváló teljesítmény biztosítva a következő generációs videokártyák számára.

Az FSP tápegységei jelentős átalakításon estek át, hogy megfeleljenek az INTEL Power Design Guide (PSDG) ATX3.0 és PCIe 5.0 szabványok követelményeinek, amelyek nagyobb teljesítményt és stabilitást biztosítanak a megnövekedett energiaigényű rendszereknek. A hagyományos tápegységek esetén három 8 pines tápcsatlakozásra és egy adapterre van szükség a legújabb PCIe Gen 5.0 szabványú grafikus kártyák támogatásához. Az FSP ezt a problémát orvosolja népszerű tápegységeinek felújított változataival, ezzel lehetővé téve a zökkenőmentes integrációt a piacon található összes hardverrel. 

A frissített FSP Hydro G PRO 850W/1000W és a Hydro PTM PRO 850W/1000W/1200W sorozatú tápegységek támogatják a PCIe 5.0 CEM(12VHPWR) interfészt, valamint az ehhez szükséges 12+4 pin kiosztású csatlakozót. Az új csatlakozás akár 600 W-os teljesítmény leadására is képes, így ideális megoldást jelent a piac legújabb, nagy energiaigényű videokártyáihoz. A megbízhatóbb áramellátás mindemellett az esetleges túlhajtások stabilitását is jelentősen javítja. 

A továbbfejlesztett tápegységek csomagolásán egy egyértelmű felirat jelzi a felhasználók számára az új szabvánnyal való kompatibilitást, így a vásárlók könnyedén meg tudják különböztetni a frissített verziót a régebbi modellektől.  

Az FSP fontosnak tartja, hogy megfeleljen a csúcskategóriás grafikus kártyák jelenlegi és jövőbeli igényeinek, valamint kiemelt céljának tartja a kiváló minőségű és stabil tápellátást biztosítását a piacon elérhető hardverek számára. Tapasztald meg a zökkenőmentes játékélményt az FSP világszerte elismert minőségi és tartós tápegységeivel!

Előző cikkMa jelenik meg Nintendo Switch-re a Kirby and the Forgotten Land
Következő cikkDyson Zone: a világ első légtisztítós fejhallgatója