TechAddikt Szoftver Felhasználói Még biztonságosabb a Samsung Knox

Még biztonságosabb a Samsung Knox

A Samsung Knox-hoz kialakított AnyConnecttel most a mobilitást szem előtt tartó vállalkozások számára is lehetőség adódik, hogy felvértezzék magukat a legújabb mobil biztonsági fejlesztéssel. A Samsung modern androidos platformjának és a piacvezető vállalati VPN megoldásnak, azaz a Cisco AnyConnect 4.0-nak az összehangolása biztonságos és zökkenőmentes csatlakozást biztosít a Knox mobil platformhoz.

samsung_knox_techaddikt

A mobil készülékek biztonságos használata iránti igényt több tényező sürgeti: egyrészt a mobil eszközök széleskörű használata, másrészt a kártékony támadások miatti egyre nagyobb fenyegetettség is ezt indokolja. A vállalkozások azonban a mobilitás előnyeit úgy szeretnék kihasználni, hogy ne kelljen kompromisszumot kötniük a biztonság területén. A Samsung Knox egy olyan modern platform, amely egy innovatív eszköz, alkalmazás és adatvédelmi megoldás is egyben. A Samsung Knox-ba integrált AnyConnect lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy jobban az ellenőrzésük alatt tartsák a biztonságot, miközben a program a mobil VPN szolgáltatás révén rugalmas, alkalmazás alapú hozzáférést biztosít a vállalati erőforrásokhoz. Ez pedig a minimumra csökkenti annak a kockázatát, hogy engedély nélküli alkalmazások veszélyeztessék a vállalati hálózatokat és adatokat.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az innovatív androidos platformunk, a Samsung Knox és a piacvezető vállalati VPN megoldás, azaz az AnyConnect egyesítésével egy magasabb szintre emelhetjük a mobil biztonságot vásárlóink számára. A mobil eszközök használói biztonságosan, zökkenőmentesen és kompromisszumok nélkül érhetik el alkalmazásaikat és adataikat” – mondta Dr. Injong Rhee, a Samsung Electronics IT és mobilkommunikáció divíziójának vállalati szegmensért felelős ügyvezető alelnöke.

A Samsung Knox és a Cisco AnyConnect a következőket kínálja:

– Rendkívül biztonságos, egyszerű és megbízható kapcsolat

– Magas szintű felhasználói élmény

– Biztonságos adatkezelés útközben és otthonról is- állalati adatok elkülönítése és védelme

A Samsung Knox-ra telepíthető AnyConnect a Google Play Áruházból tölthető le.