TechAddikt Hardver Acer Az Acer XG270HU monitor AMD Freesync technológiával kifinomultabb játékélményt garantál

Az Acer XG270HU monitor AMD Freesync technológiával kifinomultabb játékélményt garantál

Az Acer XG270HU gamer monitor AMD FreeSync technológiával és az AMD Radeon R sorozatú GPU támogatással kifogástalan játékélményt ígér a felhasználóknak. Ez a 27 col képátlós kijelző ráadásul WQHD felbontást is képes kezelni (2560×1440), gyors, 144 Hz képfrissítéssel, kávamentes dizájnnal a még inkább gond nélküli játékért, és az optimális betekintésért.

acer_xg270hu_techaddikt

A FreeSync technológiának köszönhetően az Acer XG270HU monitor megjelenített képkockái szoros szinkronban vannak a grafikus kártya által megjelenítettel. A technológia minimalizálja a lag, késleltetés és nagy reakcióidők lehetőségét, garantálva, hogy a legújabb játékokkal is felhőtlen legyen a kikapcsolódás.

Az XG270HU kávamentes kijelzője a lehető legnagyobb betekintési szöget garantálja. A rendkívül gyors, 1 ms válaszidővel rendelkező panel a legdrámaibb képváltásokat és akciókat is gond nélkül kezeli, úgy, hogy nem tapasztalunk elmosódást, vagy szellemkép-effektet.

Az Acer XG270HU követi a már jól előreirányzott vizuális megvalósításokat a külső dizájn terén is, vastag narancsszínű csíkkal mind a burkolaton, mind pedig a talpon. Az egyszerű csatlakoztathatóság jegyében a monitor HDMI 2.0 szabványú aljzatot, dual link DVI 1.2 portot, valamint 2x2W összteljesítményű hanszórópárost is tartalmaz.

Annak érdekében, hogy a szem fáradását és esetleges károsodását elkerülhessük, az Acer XG270HU kijelzőbe integrálva lett az Acer EyeProtect technológia is. Ez a villódzásmentes technológia csökkenti a megjelenített kép vibrációját, mely adódhat például áramingadozásból is; a ComfyView redukálja a tükröződést erőteljes környezeti fények esetében, míg az automatikus fényerő beállítás mindig a leginkább kedvező munkakörnyezetet állítja be.

Az Acer illusztris gamer monitor portfólióval van jelen a piacon, 24, 27, valamint 28 col képátlós kategóriákban, full HD, WQHD és 4K2K UHD felbontásokkal.

Az Acer XG270HU monitor 2015 márciuástól érhető el.