TechAddikt Mobileszköz Samsung Még divatosabbá varázsolható a Samsung Gear 2 okosóra

Még divatosabbá varázsolható a Samsung Gear 2 okosóra

A világhírű, több nemzetközi díjjal is elismert olasz formatervezővel, Alessandro Mendinivel dolgozik együtt a Samsung, hogy Gear S2 okosórájához exkluzív kiegészítőket biztosítson vevőinek.

alessandro_mendini_okosora_samsung_gear_s2_techaddikt

Az együttműködés eredményeként a felhasználók sokféle lehetőség közül választva tehetik még egyedibbé és divatosabbá okosóráikat. A Samsung a múlt héten mutatta be a sokszínű, kör alakú dizájnt, intuitív felhasználói felületet és folyamatos kapcsolatot kínáló Gear S2 okosóráját, amely a Mendini kollekcióval még szórakoztatóbb és stílusosabb felhasználói élményt biztosít.

Mivel az okosórát a csuklónkon, mindenki számára látható helyen hordjuk, sokkal egyedibb, személyesebb élményt nyújtanak, mint egy áltagos okostelefon. A Samsung együttműködése Alessandro Mendinivel jól mutatja a cég elkötelezettségét, hogy a személyes stílusuk kifejezésére egyedi lehetőségeket kínáljon vásárlóinak, miközben a folyamatos kapcsolat lehetőségét is biztosítja.

Alessandro Mendini fontos szerepet töltött be a modern olasz dizájn fejlődésében. Munkássága jól ismert arról, hogy a különböző kultúrák stílusjegyeit ötvözi és a dizájn határait kitolva elébe megy a funkciók konvencionális megközelítésének. Ez a filozófia összhangban van a Samsung megközelítésével, amellyel az okos kiegészítői a mobil kommunikáció kultúráját a funkcionális, mégis trendi és személyes felhasználói élmény révén definiálják újra.

„A karóra az egyik legprecízebb és legértékesebb eszköz, amelyet az emberiség valaha csinált. A Samsung sikeresen fedezte fel újra az órát egy olyan formában, amely jól illeszkedik a technológia vezérelt világunkba” – mondta el Alessandro Mendini. “ Nagy élmény volt együtt dolgozni a világ vezető mobil vállalatával és olyat alkotni, amely a tradicionális órák stílusát a digitális világgal egyesítve egy teljesen egyedülálló élményt hoz létre.”

A Samsung Gear S2 ízlésesen megőrzi az óra esztétikus funkcióját a felhasználói számára folyamatos kapcsolatot biztosító számlapjaival és a páratlan üzemidőt biztosító akkumulátorával, amely 2-3 napot is kibír egy töltéssel.

Az egyedi színes óraszámlapokkal és a szuper vékony, divatos pántok választékával a Samsung Gear S2 Alessandro Mendini kollekciója még több lehetőséget biztosít a vásárlóknak, hogy személyre szabják okosórájuk kinézetét.

Az Alessandro Mendini Gear S2 számlap és karpánt kollekciója az eszköz bevezetésétől elérhető lesz.

Előző cikkAkár zsebben is hordható az LG teljes méretű klaviatúrája
Következő cikk[TESZT][PC] King’s Quest: Chapter 1- feltámad a nosztalgia?