TechAddikt Mobileszköz HTC Még januárban megérkezik Magyarországra is a HTC Desire 650

Még januárban megérkezik Magyarországra is a HTC Desire 650

A HTC bemutatja a Desire család új tagját, a stílusos és egyedi Desire 650 okostelefont. A készülék különleges kialakítása egy félig sima, félig recézett hátlapban testesül meg, mely kiemelkedő személyre szabhatósággal párosul.

„Egy okostelefon esetében az egyedi beállítási lehetőségek, a személyre szabhatóság egyre fontosabb elvárás. A HTC Desire 650 nem csak funkcióiban, de külsejében is biztosítja a felhasználók szabadságát. A félig sima, félig érdes formatervezéstől kezdve a személyre szabható HTC Sense platformig, a HTC Desire 650 olyan eszköz, melynek középpontjában a felhasználó áll” – mondta Greig Williams a HTC európai elnöke. „Mindezt kiemelkedő kamera és hangélmény egészíti ki, így a HTC Desire 650 szórakoztatásban sem utolsó.”

A hátlap kialakítása nem csupán stílusos, de az ergonómiai kialakításnak köszönhetően kényelmes és biztonságos fogást biztosít, és már az első érintésnél tudhatjuk, hogyan tartjuk helyesen a készüléket. Mivel az apróbb karcolások és ütődések kiküszöbölhetetlenek, ezért a telefon 5 hüvelykes képernyőjét strapabíró Corning Gorilla™ Glass védi. A HD 720p kijelző élénk színeket biztosít, és az éjszakai mód segítségével sötétben is kellemesen olvasható.

A HTC Desire 650 készülék 13 MP-es hátlapi kamerájának és a BSI szenzornak köszönhetően gyenge fényviszonyok mellett is éles képeket készíthetünk. Az 5 MP-es előlapi kamera olyan funkciókkal egészül ki, mint az instant retus mód, illetve az automatikus és a hangvezérléssel működő felvételi mód, így könnyen megörökíthetünk minden pillanatot. Mindezeken felül a HTC Desire 650 a Google Fotókon keresztül ingyenes és korlátlanul felhő alapú tárhelyet biztosít.

A HTC Boomsound fejhallgatóval hallgatva is magával ragadó élményt nyújt, akár filmnézésről, akár zenehallgatásról van szó. A Google Play Music pedig közel 50.000 dalt kínál.

A Qualcomm Snapdragon 400 négymagos processzorának köszönhetően egyszerre több alkalmazást is gond nélkül futtathatunk. A készülék 16 GB-os memóriával rendelkezik, és microSD-vel akár 2TB-ig is bővíthető.

A HTC Desire 650 okostelefon 2017 január utolsó hetétől érhető el Magyarországon, kék színben.