TechAddikt Hardver Tenda Megérkezett a Tenda TEG1016M switch

Megérkezett a Tenda TEG1016M switch

A Tenda bemutatta a legújabb, nagy sebességű, 16 Ethernet porttal rendelkező, nem menedzselhető hálózati switch megoldását, a Tenda TEG1016M készüléket. Az új switch ideális megoldást jelent a modern otthonok, üzlethelyiségek, valamint a kis- és középvállalkozások számára is.

A TEG1016M támogatja az IEEE802.3/u/x/ab szabványokat, így az Ethernet portok a 10/100/1000 megabites sebesség biztosítására is képesek, a fémvázas burkolatának és a falra szerelhető kivitelezésnek köszönhetően pedig bárhová könnyen elhelyezhető.

Nagy sebességű adatkapcsolat

A 16, 1 gigabites RJ45 csatlakozást támogató porttal rendelkező switch full-duplex módban képes az akár 2000 Mbps sebesség elérésére is, ezzel nagy sebességű adatkapcsolatot kínálva a sávszélesség-igényes készülékekhez és alkalmazásokhoz. Ezenfelül a switch támogatja az egy-kulcsos VLAN módot is. A TEG1016M megfizethető videofelügyeleti és vezetékes hálózati megoldást kínál. 

Amerikai Chip, garantált teljesítmény

A TEG1016M egy erőteljes, akár 32 gigabit/s-os kapcsolást is támogató amerikai chip-et használ, amely nemcsak kiváló teljesítményt nyújt, hanem átfogó módon javítja a teljes hálózati terhelhetőséget is. 

6kV-os feszültségvédelem, stabil működés

A TEG1016M egysoros hálózati kialakítást használ a helytakarékosság érdekében és egy erőteljes acélborítású vázba lett elhelyezve, amely nem csak masszív szerkezetet nyújt, hanem hatékony hőelvezetést is biztosít. Ezenkívül a switch minden portja 6kV-os feszültségvédelemmel lett ellátva, így kiválóan alkalmas a kültéri felügyeleti rendszerek működtetésére is.

Előző cikkA Volvo Cars új generációs, tisztán elektromos típusa alapfelszerelésként kínált LiDAR technológia és mesterséges intelligencián alapuló szuperszámítógép segítségével óvja az emberi életet
Következő cikkNetgear: a WiFi 6 és a WiFi 6E szabványok közötti különbségek