TechAddikt Hardver Tenda A Tenda bemutatta a 4K UHD támogatású, ultra nagy távolságú PoE HD...

A Tenda bemutatta a 4K UHD támogatású, ultra nagy távolságú PoE HD hálózati videórögzítő rendszerét

A Tenda bemutatta a négycsatornás PoE hálózati videórögzítő rendszerét, a Tenda N6P-4H-t.

A készülék támogatja a H.265 videótömörítési eljárást a nagy felbontású médiafájlok egyszerűbb tárolása érdekében, továbbá akár 250 m távolság esetén is képes PoE jelet továbbítani az Ethernet kapcsolaton a csatlakoztatott kamerákhoz további extra switch, adapter vagy PoE relé/jelfogó megléte nélkül.

4K rögzítés támogatása

A Tenda N6P-4H támogatja a 4K felbontású felvételek rögzítését és dekódolását, továbbá a HDMI kimenetnek köszönhetően akár 4K felbontású kijelzőhöz is lehet csatlakoztatni a készüléket az egyszerűbb felügyelet érdekében.

Plug and Play telepítés

A rögzítőkészülék automatikusan megkeresi a PoE portokra csatlakoztatott kamerákat[1] és hozzáadja azokat az elérhető eszközök listájához, így nincs szükség külön beavatkozásra a felhasználók részéről a telepítés során.

Kettős rögzítés

A hálózati videófelvevő támogatja az akár 10 TB kapacitású merevlemezek beszerelését is, továbbá Tenda N6P-4H megvásárlása mellé 3 hónapos ingyenes felhőtároló szolgáltatás is jár, így egyszerre akár két tárolóhelyre is el lehet menteni a rögzített felvételeket.

H.265 támogatás

Az új szabvány támogatásának köszönhetően a felvételek akár 50%-kal kevesebb tárhelyet foglalhatnak, így a készülék akár 50%-kal csökkenteni tudja a sávszélesség terheltségét is.

Széleskörű kompatibilitás

A Tenda N6P-4H bármilyen PoE energiaellátással működő, maximum 4K UHD felbontású kamerát támogat a széleskörű kompatibilitás biztosítása érdekében.

Túlfeszültségvédelem

A Tenda hálózati videófelvevője 4 kV-os túlfeszültségvédelemmel rendelkezik a nagyobb stabilitás és a hosszabb élettartam érdekében, emellett a készülék egy beépített intelligens energiagazdálkodási vezérlővel is rendelkezik.

TDSEE alkalmazás

A társalkalmazás segítségével a telefonodról is megtekintheted az élő felvételeket, továbbá a rendszer értesítéseket is tud küldeni a társított telefonokra bármilyen gyanús esemény rögzítése során. 

Előző cikkÚj Xboxhoz tervezett Philips Momentum monitorok: optimális következő generációs konzolos játékélmény 120 Hz-en, 32 és 27 hüvelyken
Következő cikkFejlett vezetéssegítő rendszereiért aranyéremmel jutalmazta a Ford Transit Custom modellt az Euro NCAP