TechAddikt Mobileszköz Samsung Néhány nap múlva itt a Samsung Galaxy S6 és S6 edge

Néhány nap múlva itt a Samsung Galaxy S6 és S6 edge

Április 17-én indul a Samsung nemzetközi Next is now kampánya, amelyben bemutatkoznak a lélegzetelállítóan innovatív, új Galaxy S6 és Galaxy S6 edge okostelefonok. A kampány során a televíziós hirdetések mellett óriásplakátokon is találkozhatunk a termékekkel olyan, dizájn iránt elkötelezett nagyvárosokban, mint New York, Amszterdam, London, Milánó, Szingapúr és Toronto.

samsung_galaxy_s6

A kampány április 17-én, a Mark Romanek által rendezett reklámfilmmel indul. A rendező nevéhez fűződik számos vírus videó, többek között a Nike „Voices”, és a Call of Duty számítógépes játék „Ghost teaser” reklámfilmje. A Next is now koncepcióban a jövő megismerésének vágyát öntik képi formába, miközben a Galaxy S6 és S6 edge funkcióinak köszönhetően – így például a vezeték nélküli töltés, gyors töltés, kamera funkciók vagy éppen az ívelt dizájn – a jövő most valóban elérhető közelségbe kerül, sőt a jövő el is érkezett.

A mostani 60 másodperces – itthon 30 másodperces – reklámfilmet több kisebb film is követ majd, amelyekben mindennapi, mégis izgalmas helyezetekben tűnik fel a Galaxy S6 okostelefon. A reklámfilmben a népszerű brit énekes-zeneszerző Rita Ora is látható, ahogy a legújabb „New York Raining” című slágerét énekli a stúdióban.

A Samsung legújabb Galaxy S6 és S6 edge okostelefonjai Magyarországon április 17-től kaphatóak. Ezen a napon a vállalat két budapesti bevásárlóközpontban, a WestEndben és az Allee Bevásárlóközpontokban lévő Samsung Experience Store-okban külön eseményekkel is készül 10 és 18 óra között. Az üzletekbe betérő érdeklődők egy különleges játékban vehetnek részt, ahol értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.

A Samsung Galaxy S6 és S6 edge készülékek már előrendelhetők minden operátornál, illetve a Samsung Experience Store-okban.