TechAddikt Szoftver Játék Nintendo 3DS-en érhető csak el a Pokémon Sun és a Pokémon Moon

Nintendo 3DS-en érhető csak el a Pokémon Sun és a Pokémon Moon

A globális jelenség, avagy a Pokémon GO után megérkezett a következő Pokémon kaland! Az újonc és veterán Pokémon Edzők ezúttal a trópusi Alola régióba látogathatnak el a Pokémon Sun és Pokémon Moon keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken.

pokemon-sun-moon-techaddikt-n3ds

A játékosok karakterük Alola régióba költözését követően kezdhetik meg Pokémon Sun és Pokémon Moon kalandjukat a négy csodálatos trópusi és egy ember alkotta szigeten. Nem sokkal megérkezésüket követően találkoznak Kukui Professzorral és utazásuk során az emlékezetes karaktergárda többi tagjával is, miközben felfedezik a régiót és teljesítik a szigetek Próbáit. Az Alola régióban az emberek és Pokémonok szoros kapcsolatot ápolnak, aminek eredménye egy más régióktól eltérő kultúra – és egy teljesen új Pokémon élmény – lett!

A Pokémon Sun és Pokémon Moon bámulatos Alola régiója, bájos karakterei és hatalmas kalandja az Amerikai Egyesült Államokban és Japánban már óriási eladási adatokat produkált és a szaksajtó tetszését is elnyerte:

„A valaha készült egyik legjobb videojáték” – 9/10 METRO
„A Pokémon Sun és Pokémon Moon a legjobb Pokémon kaland” – 5/5 Digital Spy
„A Sun és Moon méltóképp tiszteleg a Pokémon 20 éves öröksége előtt és tovább is fejleszti azt” – 9/10 IGN

A Pokémon Sun és Pokémon Moon kizárólag Nintendo 3DS készülékekre kapható, kezdve a megfizethetőbb Nintendo 2DS készülékektől egészen a nagyobb kijelzőket és teljesítményt kínáló New Nintendo 3DS XL készülékekig.

Mától kaphatók továbbá a Nintendo 2DS Special Edition + Pokémon Sun és Nintendo 2DS Special Edition + Pokémon Moon gépcsomagok is, amik egy különleges Nintendo 2DS készüléken kívül tartalmazzák a Pokémon Sun vagy Pokémon Moon játékokat a 4 GB-os SD kártyára előre telepítve, valamint egy hálózati töltőt is. Emellett mától kapható a New Nintendo 3DS XL Solgaleo and Lunala Limited Edition gépcsomag is, ami pedig egy fekete, Solgaleo és Lunala mintázatú New Nintendo 3DS XL készüléket tartalmaz.

Megérkezett a következő nagy Pokémon jelenség! Új Pokémonjaival és a felfedezésre váró új Alola régióval a Pokémon Sun és Pokémon Moon teljesen új élményeket és egy hatalmas kalandot biztosít az újonc és veterán játékosoknak egyaránt!