TechAddikt Hardver Thermaltake Együttműködik a Thermaltake és a 3D Hubs

Együttműködik a Thermaltake és a 3D Hubs

A Thermaltake, a piacvezető 3D nyomtatott számítógép-komponensek és a 3D Hubs a világ legnagobb 3D nyomtatási szolgáltatója bejelentették együttműködésüket, hogy a modderek és a hobbi felhasználók számára egy gyorsabb és költséghatékonyabb elérést biztosítsanak a 3D nyomtatási technológiához.

thermaltake-3d-hubs-bejelentes-egyuttmukodes-techaddikt

A tajvani székhelyű Thermaltake már 2015 óta a Maker Movement programján keresztül támogatta ezt a törekvést. A 3DMakers.thermaltake.com az első 3D-s nyomtatott PC platform, amit 2016 februárjában indítottak útjára. Az amszterdami 3D Hubs szolgáltatóval a szoros együttműködés részeként földrajzi határok nélkül, az egész világon elérhetővé teszik bárki számára a 3D nyomtatott PC alkatrészeket.

A Thermaltake 3D Makers célja, hogy a felhasználókat „zöld” technológiák – mint a 3D nyomtatás – használatára, valamint egyedi stílusú számítógépek megalkotására ösztönözzék a Maker Movement program keretében, illetve, hogy 3D terveiket megoszthassák más modderekkel is a világ másik felén. “Reméljük, hogy minden felhasználónk örömmel fogadja új törekvésünket és részt vesznek abban az új értékteremtő folyamatban, ami a 3D Makers együttműködés keretében létrejött a Thermaltake és a 3D Hubs között” – nyilatkozta Kenny Lin, a Thermaltake vezérigazgatója és a felügyelőbizottság elnöke.

Az együttműködést a 3D Hubs vezérigazgatója így kommentálta: „Rendkívül bizakodóak vagyunk, hogy a világ vezető hardvergyártójával a Thermaltake-kel működhetünk együtt. Bízunk benne, hogy képesek leszünk kiszolgálni a 3D Makers platformot, hogy olyan innovatív termékeket állíthassunk elő, amire még nem volt példa. Az általunk üzemeltetett 3D gyártási hálózatnak köszönhetően a világ több, mint 160 országában vagyunk jelen, így nincs szükségünk nagy raktárak üzemeltetésére, valamint a nemzetközi szállítás terhei sem a vásárlóra helyeződnek”.

A 3D nyomtatás új korszakában a Thermaltake folyamatosan fejleszti 3D modelljeit, melyet a 3DMakers.thermaltake.com-on ingyenesen tesz elérhetővé. Eközben természetesen ösztönzi is a moddereket és a 3D nyomtatás fanatikusait, hogy csatlakozzanak és osszák meg 3D terveiket a program keretében.