TechAddikt Szoftver Játék Online LEGO játékokat próbálhatunk a Startlapjatekok.hu-n

Online LEGO játékokat próbálhatunk a Startlapjatekok.hu-n

Októbertől a Startlapjatekok.hu oldalon is elérhetők a LEGO ingyenes online játékai, a gyerekek legnagyobb örömére. Pár kattintás, és bárki elmerülhet a kedvenc LEGO univerzumában. LEGO City, LEGO Friends, LEGO Ninjago, LEGO Star Wars, és még több népszerű építőjáték karakter és elem elevenedik meg a játékok által.

lego-logo-techaddikt

Több mint harminc online játékkal játszhatnak a rajongó gyerekek (és felnőttek) a Startlapjátékok oldal LEGO aloldalán. A Startlapjátékok az egyik leglátogatottabb családbarát játékoldal ma a piacon. Egy olyan online közösség, amely folyamatosan vonzza az új és visszatérő látogatókat egyaránt, igazi, valós játékélményt biztosítva számukra. Az együttműködésnek köszönhetően az eddiginél is egyszerűbben érhetők el a LEGO különféle termékeihez kapcsolódó játékok. A gyerekek életében nagy szerepe van a játéknak, öltsön az bármilyen formát. A logikus gondolkodást, jó helyzetfelismerő készséget és gyors reakciót igénylő LEGO online játékokkal a gyerekek nem csak szórakoznak, de fejlődnek is. Bár a LEGO Csoport tevékenységének alapja a szabad, kreatív építési- és játékélményt nyújtó LEGO kocka, célkitűzésük, hogy ahol ez lehetséges és releváns, közelebb hozzák egymáshoz a digitális és a fizikai játékot.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság legutóbbi tanulmánya szerint egyre növekvő arányban van jelen a gyerekek mindennapjaiban az internethez köthető játék: a szabadtéri játékokban való részvétel után a számítógépes játékok következnek a rangsorban, az online játékok szerepe is igen nagy. Az alábbi ábrán láthatóak az arányok:

Tehát a számítógépes, online játékok szerepe nő, ezért érdemes odafigyelni arra, hogy a gyermekek az életkoruknak megfelelő, lehetőleg fejlesztő hatású játékokkal foglalják el magukat.

Ebben segíthet a LEGO és a Startlapjátékok együttműködése. „Ez egy remek találkozás és egyben igazán nagyszerű lehetőség, hiszen a maga szektorában két ismert és elismert márka állt össze a közös cél érdekében” – mondta Karger Kocsis Balázs, a Startlapjátékok szerkesztője.