TechAddikt Hardver QNAP QNAP NAS-on elérhető a Mattermost

QNAP NAS-on elérhető a Mattermost

A QNAP bejelentette a Mattermost applikációt a QNAP NAS eszközökhöz.

A Mattermost egy könnyen átlátható kommunikációs rendszer és a világon, mint az egyik legfejlettebb vállalatti üzenetküldési megoldásként tartják számon. A NAS-ra tervezett Mattermost applikációval, az üzleti és vállalati felhasználók nagymértékben növelhetik termelékenységüket az elvárásaikhoz legjobban illeszkedő csapatok és kommunikációs csatornák létrehozásával.

„A felhasználóinknak egy egyszerűen használható privát csevegési megoldást szerettünk volna adni a napi kommunikációs igényeikhez. A Mattermost a QNAP NAS-on is privát chat-kiszolgálót hoz létre, így az összes csevegőüzenetünk és fájljaink nem továbbítódnak a NAS-on kívülre” – nyilatkozta Aseem Manmualiya, a QNAP termékmenedzsere.

A rendszergazdák figyelemmel kísérhetik a csapatstatisztikákat, megváltoztathatják a tagok jogait, deaktiválhatják a fiókokat, létrehozhatnak új csapatokat és szükség szerint konfigurálhatják más rendszer-szintű funkciókkal. A felhasználók e-mailes meghívókat küldhetnek más felhasználóknak, hogy csatlakozzanak a csoporthoz, hozzáadhatnak tagokat egy csatornához, átnevezhetik azokat, importálhatnak kapcsolatokat és témákat a Slack-ből, vagy akár saját kinézetet is készthetnek.

Ha a chat éppen nem elérhető, e-mail értesítésekkel kommunikálhatunk. A Mattermost alkalmazásokat letölthetjük Android-ra és iOS-ra, így mindig kapcsolatban lehetnek és elérhetik munkatársaikat.

Szólj hozzá!