TechAddikt Hardver Konzol Seagate Game Drive Xbox mentésekhez

Seagate Game Drive Xbox mentésekhez

Az Xbox Game Pass, az Xbox One egyik legfontosabb előfizetési szolgáltatása már régóta elérhető. Most az Xbox Game Pass tagsággal a játékosok a folyamatosan frissített, több, mint 100 Xbox játék közül választhatnak.

A TechCrunch cikke alapján „az Xbox One tulajdonosok a legjobb lehetőséget kapják konzolaik teljesítményének kiaknázáshoz … az Xbox Game Pass, a Microsoft által létrehozott letöltési szolgáltatás, amely előfizetési alapú játékokat kínál az Xbox One és az Xbox 360 konzolokra.”

A szolgáltatás mindössze 9.99 dollárba kerül havonta, és olyan exkluzív Game Pass szolgáltatásokat kapnak, hogy teljesen letölthetik a játékokat, így akár offline is szórakozhatnak, még akkor is, ha nincs szélessávú internetük.

De hol tartjuk ezeket a hatalmas letöltött játék fájlokat? Most a Seagate bemutatja legújabb, kizárólag az Xbox-hoz, a Seagate Game Drive termékcsalád legújabb tagját, az Xbox Game Pass Special Edition tárolási megoldását, amely a játékosoknak akár 4 TB méretű extra tárhelyet biztosít a játékaihoz az Xbox Game Pass kínálatból. A fehér kivitel tökéletesen kiegészíti az Xbox One-t. A bónuszként az Xbox Seagate Game Drive egy egyhónapos (2TB verziójú) vagy két hónapos (4TB-os) Xbox Game Pass tagságot is tartalmaz.

A maximális 4 TB tárhely a konzol belső meghajtóját helyettesíti. A Game Drive for Xbox kompatibilis mind az Xbox One, mind az Xbox 360 rendszerrel, közvetlenül a konzol bármely USB portjára csatlakoztatható. Az USB 3.0 gyors játékot biztosít – hasonlóan, mint a konzol saját merevlemeze.

A plug-and-play telepítéssel azonnal élvezhetjük a játékokat. Az Xbox automatikusan észleli a meghajtót, és automatikusan végig vezet a telepítésen, így kevesebb, mint egy percen belül használatba is vehetjük azt az első csatlakozás után. A drive előre van formázva, így az alapesetben nem kompatibilis PC-vel és MAC-kel, kizárólag az Xbox-szal.
A szuper kompakt és az Xbox-hoz tervezett külső, valamint az Xbox Game Pass a legújabb játékokat kínálják, legyünk bárhol is. A nadrágzsebben is elfér, tápkábel nélkül is működik.