TechAddikt Hardver QNAP QNAP TS-x53DU sorozatú PCIe foglalttal rendelkező, quacore 2.5 GbE rackmount NAS

QNAP TS-x53DU sorozatú PCIe foglalttal rendelkező, quacore 2.5 GbE rackmount NAS

A QNAP bemutatta a TS-x53DU sorozatú NAS-t. A 4-, 8- és 12-lemezes modellekben is elérhető TS-x53DU sorozat két 2,5 GbE RJ45 porttal rendelkezik, hogy kiváló multimédiás élményt nyújtson a mindennapok során. A TS-x53DU sorozat támogatja a pillanatkép- és a HBS (Hybrid Backup Sync) szolgáltatást a helyi, a helyszíni és a felhő biztonsági mentések készítéséhez.

A TS-x53DU termékcsaládban egy Intel® Celeron J4125 négymagos 2,0 GHz-es processzor található (Turbo Boost 2,7 Ghz-ig) és akár 8 GB DDR4 memóriával is rendelkezhet. Az Intel® AES-NI titkosítással és a két 2,5 GbE RJ45 porttal a TS-x53DU gyors és biztonságos tárolást kínál. A PCIe 2.0 bővítőhely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tovább bővítsék a NAS alapvető funkcióit egy kompatibilis PCIe kártyával (például egy hálózati kártya vagy egy QM2 kártya az SSD gyorsítótárazáshoz/10 GbE csatlakoztatáshoz).

A TS-x53DU sorozat bizonyítja a QNAP elkötelezettségét a multigigabites Ethernet kapcsolat iránt, továbbá párosítható más költséghatékony megoldásokkal is, beleértve a menedzselt/felügyelet nélküli switch-cseket és a hálózati adaptereket.

A vállalkozások és a szervezetek azonnal élvezhetik a TS-x53DU különféle alkalmazásainak előnyeit. A Hyper Data Protector segítségével korlátlan VMware® és Hyper-V környezetet készíthetsz; a HybridMount-tal és a VJBOD Cloud-dal olyan felhőtároló átjárókat hozhatsz létre, amelyek integrálják a magán- és a nyilvános felhőtárolási megoldásokat és lehetővé teszik a helyi gyorsítótárazást; a HBS (Hybrid Backup Sync) pedig hatékony módon végzi el a helyi/távoli/felhő biztonsági mentési feladatokat a QuDedup technológiával, amely a forrásnál végrehajtja a fájlok deduplikálását a tárhely, az idő és a sávszélesség optimalizálása érdekében. A rendszergazdák számára a Notification Center egy helyen gyűjti össze a rendszer eseményeit és riasztásait, a Security Counselor pedig megkeresi a NAS-on található rosszindulatú programokat és javaslatokat tesz a biztonsági beállítások módosítására.

A TS-x53DU sorozat egyszerre rugalmas és sokoldalú. A tárolókapacitása egyszerűen bővíthető a TL és a TR bővítőegységek csatlakoztatásával. A TS-x53DU sorozat funkcionalitása tovább növelhető a QTS App Center alkalmazásai segítségével is, amelyek lehetővé teszik a virtuális gépek és tárolók létrehozását, egy professzionális megfigyelő rendszer kiépítését, több e-mail fiók központi kezelését és az automatikus fájlszervezést is. A felhasználók az Androidos és iOS-es mobilalkalmazások letöltésével távolról kezelhetik a NAS-t a hatékonyság növeléséért.