TechAddikt Hírek RaidSonic USB-C kiegészítőket jelentettek be

RaidSonic USB-C kiegészítőket jelentettek be

A RaidSonic GmbH bejelentette a új USB-C csatlakozóval rendelkező termékeit, melyekkel gyorsabban másolhatjuk adatainkat eszközeink között, vagy jobb csatlakoztathatóságat biztosítanak a legújabb mobil eszközökkel.

raidsonic-ib-dk4031-cpd-techaddikt

A IB-CR200-C egy letisztult megjelenésű, alumínium házas 3 az 1-ben SD és microSD kártyaolvasó, melyet csatlakoztathatunk a jól megszokott USB portba, vagy használhatjuk microUSB-s táblagépekkel és mobiltelefonokkal, valamint, hogy teljes funkcionalitással rendelkezzen és megfeleljen a mai modern eszközök elvárásainak is, támogatja az USB-C bemenettel rendelkező hardvereket is.

Az IB-DK4031-CPD és IB-DK4032-CPD adapterek akkor nyújtanak igazán segítséget, amikor laptopunkat szeretnénk összekapcsolni VGA vagy HDMI csatlakozóval rendelkező projektorral vagy TV-vel. Az új típusú notebookok többsége már nem rendelkezik videó kimenettel, valamint túlnyomóan már csak az USB-C típusú szabványt használják. Az egyértelmű, hogy nem szeretnénk kidobni az összes régi típusú csatlakozóval ellátott USB memóriánkat, vagy külső merevlemezünket, ebben is segítségünkre lesz mind a két adapter, hiszen a videó kimenetek mellett megtalálható rajtuk a standard USB, valamint az USB-C is.

Az IB-CB010-C egy USB-C és Type-A átalakító. Kicsiny méretével és masszív, alumíniumból készült kialakításával kifejezetten jó megoldás utazásoknál, vagy csak hétköznapi használatra is kiváló választás.

A letisztul alumínium IB-Hub1201-C egy USB-C csatlakozóval ellátott konverter, azonban az igazi érdekessége, hogy a két normál típusú USB helyre bárhogyan bedughatjuk a kábelt. Így, álljon bárhogy is a kábelünk csatlakozója, azt mindig csatlakoztatni tudjuk a HUB-hoz.