TechAddikt Hírek Rangos elismerések a Dell vállalati termékcsoportjainak és stratégiájának

Rangos elismerések a Dell vállalati termékcsoportjainak és stratégiájának

A Dell közzétette, hogy a Gartner Inc. a Dell többféle vállalati termékcsoportját is elismerte.

dell_logo

Az informatikai kutatásokat készítő cég a moduláris szerverekről készült 2015-ös Magic Quadrant elemzésében szerint a Dell piacvezető helyen szerepel. Az adatközponti hálózatkezelésről készült kutatás „előfutárként” jellemezte, a szállítói értékelési jelentésben pedig pozitív általános minősítést kapott.

A Dell vezető helyen

A Dellt piacvezető helyre sorolták az x86-alapú szerverek egyik legnagyobb gyártójaként Gartner moduláris kiszolgálókról készült 2015-ös Magic Quadrant elemzésében.

A Dell PowerEdge FX a blade szerverek sűrűségét és hatékonyságát a rackszekrényes rendszerek egyszerűségével és kedvező költségeivel ötvözi. Ez az újítás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy olyan megbízható és könnyen üzemeltethető rendszert használjanak, amely képes igazodni a változó terhelési követelményekhez.

A Dell a tanulmány megjelenésekor a PowerEdge szerverek bevezetésének 20. évfordulóját ünnepelte. A Dell az ügyfelek visszajelzései alapján készült újításokkal növeli a részesedését az egységek és a bevételek terén. Ilyen megoldás például a PowerEdge FX, amely biztosítja a vállalat töretlen fejlődését. A Gartner kutatási eredményei szerint a Dell jelenleg tartja a második helyét az x86-alapú szerverek globális piacán.1

A Dell az előfutár

A Dell átfogó jövőképének és kiváló teljesítményének köszönhetően az élenjárók közé került a Gartner adatközponti hálózatkezelésről szóló 2015-ös Magic Quadrant elemzésében.

A nyílt hálózatkezelés a Dell hálózatkezelési stratégiájának szerves része. A Dell a modern hálózatokra való áttérést a vállalati területek mindegyikét lefedő hálózati switchek gyártásával és a legmodernebb szolgáltatásokkal támogatja. Ezek segítségével a vállalatok biztosan támogathatják az egyre nagyobb sávszélesség iránti igényt, és megoldhatják a méretezhetőséggel és a hálózatkezeléssel összefüggő kihívásokat.

A Dell az elsők között észlelte a terhelési követelményeket, a virtualizációs technológiákat és a felhőalapú infrastruktúrákat érintő változásokat. Ezekre a kihívásokra a vállalat innovatív hálózatarchitektúrák kialakításával válaszolt, amelyek állandó méretű switch elemekre épülnek, és lehetővé teszik az adatközponti hálózatkezelés költségeinek és lehetőségeinek alapvető átalakítását.

A Dell pozitív általános szállítói értékelést kapott

A Gartner pozitív általános minősítést adott a Dellnek szállítói értékelésében. Pozitívumként említették a Dell magánvállalattá alakulását, valamint az elkötelezettségét a technológiák, a megoldások és a szolgáltatások területének szélesítése és elmélyítése iránt.